2777
2789

حدودا دوازده سال پیش ما تو یک محله ای زندگی میکردیم ک یه زن و شوهر با دوتا بچه زندگی میکردن ،خانمه آرایشگر بود انگار و هر روز با هزار من سرخاب سفیداب تیپ میزد  میرفت سرکار و دوتا بچه ای ک داشت رو میزاشت تو خونه و در حیاط قفل میکرد ک بیرون نتوننن بیان تا شب ک برمیگرده البته بچها از میومدن از رو دیوار کوچه همیشه با بچهای کوچه صحبت میکردن و وندساعتی نگاه بچه میکردن

شوهر این خانم هم شغلش آزاد بود و یه مرد خیلی خیلی خیلی هیکل بود هرچقد خانمه لاغر بود شوهره چاق شاید بگم ۱۴۰ میشد وزنش در صورتی ک زنش شاید ب زور ۶۰ میشد 

هستین بگم بقیش رو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لایک لطفا

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

گذاشتی منم لایک کن

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

چندباری از همسایه شنیده بودیم ک خانمه انگار دنبال مردا میره و با چندنفری در ارتباطه اما خداییش تابحال ب چشمای خودمون ندیده بودیم

اما یه روز صبح خیلی زود دیدیم صدای ماشینای پلیس ،آمبولانس و مردم میاد از پنجره نگاه کردم دیدم دور خونه اینا رو از این نوار زردا کشیدن 

داداشم رفت بیرون پرسید چخبره گفتن آقا رضا یعنی شوهر همون خانمه دیشب بالشت گذاتشه رو دهن زنش و خفش کرده