2777
2789
عنوان

من یک عقده ای روانی به تمام معنا هستممم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ی اینا از کمبود اعتماد بنفس و تحقیر های پی در پیه شما روانی نیستی فقط نیاز داری با روانشناس صحبت ...

و حذف خانواده سمی

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

نه ،تو از یه مشکلی تو کودکی برات پیش اومده رنج میبری

یه مشکل حل نشده داری

حالا اون میتونه کم توجهی پدرمادرت بهت باشه ، یا مثلن تنبیهت کردن 

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

امیدارم به شب نرسه خبر مرگ شونو بشنوم.

دیدی فهمیدم مشکل از کجاست

منم تو همچین موقعیتی هستم در حد مال تو نیستن ولی سالمم نیسان هعی

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

می‌دونی بیشتر از بقیه به خودت آسیبی میزنی؟ و کلی به خودت تلقین کردی که روانی و عقده ای هستی و الان باورت شده ؟

کتابهای خوب بخون، از تغییرات کوچیک شروع کن ، پیش تراپیست برو و صحبت کن. از چیزایی که روح و روانت رو آزار میده دوری کن.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

ولی من حس میکنم روانی نیستی

روانی های واقعی نمیان همه جا بگن من روانیم😐

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌

تو فقط زخمی شدی

و از بس اینا رو گفتن بهت تلقین شده

یه دکتر برو یه مدت کوتاه دارو می خوری میره تمون  میشه

به آرامش میرسی

ولی عزیزم خودتو دوست داشته باش

حرز کوچیک امام جواد یه خطه بخون تو دلت مدام

خیلی به آرامش میرسی 

نیرو های متفی ازت دور میشن

به معنیش توجه کن میفهمی چرا اینطوری تاثیر داره

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

ولی خدایی آدم باید خیلی شعور داشته باشه که قبول کنه بی شعوره...عزیزم تو نصف راهو برای تغییر رفتی همین پذیرفتن خودش خیلیه..بقیه راهو میتونی با کمک مشاور و خانواده پیش بری