2777
2789
عنوان

مربی مغرور باشگاه

246 بازدید | 5 پست

من یه باشگاه جدید دارم میرم البته بعد از مدت ها ، بعد این جا که میرم مربیش وقتی میخواست مثلا ثبت نام کنه خیلی کلاس میزاشت و یجوری به بقیه نگاه میکنه ، کلا آدمای اون باشگاه اکثرشون اینطورین میخواستم بدونم سرم به کار خودم باشه و رفتاراشون رو نادیده بگیرم یا از ماه بعد کلا نرم؟ چون بالاخره زیاد باهاشون راحت نیستم ، البته شاید بخاطر سنمم هست که کمه و به اونا نمیخوره

میتونی یک باشگاه دیگه بری 

میتونی همینجا ادامه بدی هرجا ک راحتی

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میپوشین تو باشگاه

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒