2777
2789
عنوان

دخترم شپش گرفته بیاین توروخدا

150 بازدید | 15 پست

خونه رو جارو کردم محلول و شامپو هم زدم مرتب هم دارم سرشو شونه میکنم و رشکا رو جدا میکنم

جفتم پایینه باردارم همین الانش اذیتم

توروخدا بگین بیرون از بدن چقد میمونه؟

لیاساشو روبالشتی و همه چیزاشو با اب جوش جستم بعد دادم استفاده کرده 

با اینکه جارو کردم مبل و خونه رو میترسم باز بیان تو سرش 

زیاد نبودن زود فهمیدم

خیر سرش همسایه دارین هرروز زنگ میزنه بیا پیشم 

شپش داشتن نکرده زنگ نزنه دیگه 

رفته پیشش اونجام حرفایی ک زدن و دخترم الان گفته فهمیدم شپش داشتنو نگفتن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسایلشو نمیتونم بشورم بسته بندیشونم برام دردسر دارهچکارشون کنم؟

ببین این محلول جوریه که وقتی استفاده کنین دیگه شپش از رو وسایل سرتون نمیاد چون گیاهیه و بوش برا شپش ناخوشاینده

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

سلام جنسیت نینی شما مشخص شد؟؟یکی هس تو روبیکا تشخیص جنسیت میکنه خاستی ایدیشو بدم

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

دختر به اسباب بازی هاش و اینا وسایلاش کاری نداشته باش

فقط یک بار قطره گیمیا بخر بزن به سرش هپون یه بار میره رشک ها هم پوچ میشه با شانه شپش موهاشو شونه کن همین

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن