2777
2789

حذف هرچی که قند و شکر مصنوعی داره

پلانک انجام بدی و صبور باشی

و یه سری ورزش دیگهکه مربوط به شکم میشه

همین

اینم بدون شکم ادم یه شبه درنیومده که یه شبه اب بشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حذف هرچی که قند و شکر مصنوعی دارهپلانک انجام بدی و صبور باشیو یه سری ورزش دیگهکه مربوط به شکم میشههم ...

میدونم گلم اما من بعد از زایمانهام اینجور شودم عمل پیکر تراشی جواب میده

میدونم گلم اما من بعد از زایمانهام اینجور شودم عمل پیکر تراشی جواب میده

من با عمل مخالفم

روش تهاجمی هست و معلوم نیس بدن ما نسبت بهش چه واکنشی نشون بده

بعدم وقتی ادم عمل کنه ولی همین سبک زندگی رو داشته باشه بازم شکم میاره 

شما با ورزش و روغن زدن به شکمت خیلی خوب میتونی شکمتو کوچک کنی و نگهش داری، خیلی هم روحیه ی خوبی بهت میده و دوره نقاهت و اینچیزا هم نداره

یچیزم بگم این بدنی که پیدا کردی طبیعیه عزیزم، تو الان یه مادری، بدنتو دوس داشته باش

ولی برای تناسب اندامت هم تلاش کن

راستی تربیت کودک از لحظه ی تولدش شروع میشه هاااا حواست باشه این زمان های طلایی رو ازدست ندی و اعتماد بنفس بچه ت که از همین الان شکل میگیره رو بالا ببری

موفق باشی❤️

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
من با عمل مخالفمروش تهاجمی هست و معلوم نیس بدن ما نسبت بهش چه واکنشی نشون بدهبعدم وقتی ادم عمل کنه و ...

خیلی ممنون عزیزم خوشحال شودم که وقت گذاشتید و اینکه ی خورده بهم اعتماد بنفس دادی فدات میبوسمت عزیزی و اینکه چه ورزشی کنم باشگاه برم بهتره یا اینکه داخل خونه ورزش کنم

خیلی ممنون عزیزم خوشحال شودم که وقت گذاشتید و اینکه ی خورده بهم اعتماد بنفس دادی فدات میبوسمت عزیزی ...

فدات عزیزی❤️

اگه شرایط باشگاه رفتن رو داری عزیزم که بری خوبه، اونجا هم با ادما در ارتباطی حال و هوات عوض میشه، ممکنه دوست پیدا کنی و حرفه ای تر هم ورزش میکنی و مربی بالای سرته

ولی اگه میبینی شرایطشو نداری که توی خونه ورزش کن، یوتیوب سرچ کن ویدیوی ورزش در خانه پلی کن قشنگ تمرین میده و باهات انجام میده و میشمره، وسطشم استراحت میده

این مدلی نخواستی خودت اهنگ بزار و ورزش کن، پلانک هم خوبه ورزش شکمه

دیگه ببین خودت چجوری حال میکنی و ادامه میدی