2777
2789

سلام .ما در یک ساختمان چهل واحدی ،دو واحد خریدیم،در یکی زندگی میکنیم و همسرم درآن یکی کارمیکنید،الان مدید بلوک در های ورودخروج را تگی کرده ،وفاکتور ارائه نمیده و مبلغی ک هرواحد ۱۵۰هزارتومانه رو ۶۳۰ هزارتومان حساب میکنید ،ریموت در را غیر فعال ورده و اهن جوش داده ک با کلیدهم دربازنشه .الان بابت اینک همسرم اون اهنی ک جوش داده بود را شکسته ،میخواهد شکایت کند و ادعا میکنید شما شارژ ها رو نداده اید و اگ داده اید نصفه دادید.درحالی ک قبول نمیکند همکف شارژنصفه اس،واحد خالی ک همسرم کارمیکند هم نصفه باید حساب شود،ما یک واحد رو نصف دادیم یک واحد راکامل دادیم ،ایا میتواند بابت شارژو شکستن اهن درب ورود و خروج شکایت کند؟اگر اتفاقی برای ساختمان بیفتد چگونه بدون تگ و کلید و ریموت باید درب هارا بازکرد؟ایا همین جوش دادن اهن در ورودی کلید جرم نیست؟بعضی از ساکنین با تگ مخالفن و تگ ندارن و برای ورود و خروج مشگل دارن ،ایا جوش دادن اهن در مسیر ورودی کلید درسته از لحاظ قانونی؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام .ما در یک ساختمان چهل واحدی ،دو واحد خریدیم،در یکی زندگی میکنیم و همسرم درآن یکی کارمیکنید،الان ...

اول اینک متوجه نشدم نصفه پول شارژنداره کل ظبقات بایدبدن نصفی ندارره واینک ازلحاظظ قانون بله اون نمیتونه اهن جوش بده وشماهم نمیتونین بشکنین اهن و