2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هر چی فک کنیم فردا اکسپلور پره از همون ..

عجیب تر کامنتا ...لایکا برا فالوورا میره ...

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

به هر چی فک کنیم فردا اکسپلور پره از همون ..عجیب تر کامنتا ...لایکا برا فالوورا میره ...

نه لایکا نمیره

کامنت واسه من اعلانش اومده

ولی لایک هیچکس تا حالا نیومده

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

نه لایکا نمیرهکامنت واسه من اعلانش اومدهولی لایک هیچکس تا حالا نیومده

برا من میاد 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

نه لایکا نمیرهکامنت واسه من اعلانش اومدهولی لایک هیچکس تا حالا نیومده

لایک ها همه برای من میاد... 

دقت کن هر پست پیشنهادی ک میاد یا یکی از فالوور هات لایکش کرده‌ یا دنبالش کرده..پایین پست پیشنهادی مینویسه فلانی لایک کرده یا دنبالش کرده یعنی حیثیت برا ادم نمیذاره اینستا 

لایک ها همه برای من میاد... دقت کن هر پست پیشنهادی ک میاد یا یکی از فالوور هات لایکش کرده‌ یا دنبالش ...

آره اونو دیدم

اعلان اینستاگرام من بازه

کامنت واسه من اعلانش میاد 

فلانی  پست یا کامنت همچین چیزی واسه یه کلیپ گذاشته

بعد متنشم میاد که چه کامنتی زیر اون‌پست گذاشته

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️