2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

333 بازدید | 15 پست

بچه هایی که انتخاب رشته کردن و تجربه دارن

دقیقا انتظاری که باید از کسی که انتخاب رشته میکنه برامون داشته باشیم چیه 

مثلا یکی من شنیدم میگه کد رشته هارو میده خودت باید وارد کنی و بچینی

اینجوریه واقعا؟ 

یا باید خودش برات بچینه و بزنه از تجربتون برامون بگید لطفا

(من از دیروز هرچی سوال کنکوریه دارم تاپیک میزنم به بزرگی خودتون ببخشید😂سوالام زیاده) 

باید برا رشته ها و بازارکارشون و اصول چینش کد رشته ها راهنمایی تون کنه و شما طبق اون راهنمایی ها و بر اساس اولویت شخصی خودتون کدهارو بچینید و بعد اون بررسی کنه و اگه جایی نیاز ب ویرایش داشته باشه بهتون بگه 

باید برا رشته ها و بازارکارشون و اصول چینش کد رشته ها راهنمایی تون کنه و شما طبق اون راهنمایی ها و ب ...

پس یعنی وظیفه ای برای چیدن رشته ها برای تو نداره؟ که خودش برات اولویت چینی کنه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اول اینکه باید ازت بپرسه به چی علاقه داری شرایط دانشگاه آزاد رفتن داری یانه از بازار کار رشته ها سر دربیاره ازت بپرسه جای دور میری یانه  ودرآخر کدرشته هارو ترتیبش رو درست بزنه

مشاور میشناسم کارش خوبه دانش آموزاش راضی بودن اگه خاستی شمارش رومیدم یه تماس بگیر

من خودم واقعا نقش مشاور را توی انتخاب رشته نمیدونم، چه طور میتونه ادمو قبول کنه؟؟ من برای انتخاب رشتم خیلی هزینه کردم و در اخر واقعا به ضررم شد، مشاورها اصلا اصلا از رشته ها هیچی نمیدونند، برای رشته ها باید از دانشجوهای هم رده ی خودتون بپرسید، مشاور واقعا الکیه

پس یعنی وظیفه ای برای چیدن رشته ها برای تو نداره؟ که خودش برات اولویت چینی کنه؟

نه اینجوری جالب نیس چون اولویت بندی با خودتونه و اون باید فقط بهتون اطلاعات بده و اگه جایی بنظرش مشکل داشته باشه بهتون بگه و در نهایت بازم خودتون تصميم بگیرین که اون ویرایشی که ایشون میگه رو لحاظ کنین یا نه 

اگه کسی بدون اینکه ب شما اطلاعات در مورد رشته و اینا بده و خودش براتون اولویت بندی کنه درست نیس بنظر من 

سلام عزیزم اول اینکه باید ازت بپرسه به چی علاقه داری شرایط دانشگاه آزاد رفتن داری یانه از بازار کار ...

خیلی ممنون عزیزدلم 

اره عزیزم اگه میشه لطف کنی بهم بدیش

اخه مثلا من خودم الان هیچی از انتخاب رشته نمیدونم

عزیزم اگه میخواهی مشاور بگیری که انتخابته، ولی اینو واقعا دارم بهت میگم خیلی از مشاورها حتی از ترمیم هم هیچی نمیدونند!! انتخاب رشته که بماند. یه مشاور یه رشته خونده، هرچی میتونه باشه، از بقیه رشته ها واااقعا نمیدونه، اطلاعاتشون هم از نت به دست میارند، به خدا اگه بچه ها اینو میدونستند پولشون را توی چاه میریختن ولی به مشاور جماعت نمیدادند.

حالا که وقت داری یه دوری دانشگاهها بزن، از دانشجوهاش بپرس، دانشجو چون دلش پره همه را میگه، شرایط را میگه، فقط اگه سهمیه نداری نری از یه سهمیه دار بپرسیا یا بالعکس، چون شرایط فرق میکنه، همون اول هم نپرس سهمیه داری یا نه، چون دیگه جوابت را نمیده یا میگه نه! بپرسی مشخصه. از اساتید هم میتونی بپرسی

عزیزم اگه میخواهی مشاور بگیری که انتخابته، ولی اینو واقعا دارم بهت میگم خیلی از مشاورها حتی از ترمیم ...

بله شما واقعا راست میگید خودمم به شدت استرسشو دارم اگه اشتباه انتخاب رشته کنه مشاور اون دانش آموز واقعا نابود میشه  حتما ممنونم از توصیه تون💕