2777
2789

منم اصلا درس نمیخونمممم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

خوش بحالت حداقل  بیخیالی من حرص میخورم ولی درس نمیخونم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هه منم همینطورم.امسال کنکور دادم.دانشگاه علمی کاربردی زدم.ولی هنوز حتی قبول شده هارو اعلام نکرده!معلوم نی فازشون.تماس هم میگیرم جواب نمیدن

یه صلوات از دل پاکتون برای خونه دار شدن ما و به آرامش رسیدن زندگیمون  میفرستین؟؟؟مرسی...
باز خوبه حداقل خوش گذروندی!من که هیچ غلطی نکردم به قول یکی انگار بیست سالگی تا سی سالگی منو اختلاس ک ...

امروز دیدم ملت استعداد درخشان شدن از خودم بدم اومد

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

منم به چیز خاصی نرسیدم.موفقیت خاصی.

کلا فکرم درگیره باید یکار مفید بکنم اما همچنان درجا میزنم.دوستام حداقلش ی سرکار رفتن ی حقوقی دارن من اونم ندارم.البته زیادم دنبال کار نرفتم کلا نمیدونم چی میخوام

تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد
منم به چیز خاصی نرسیدم.موفقیت خاصی. کلا فکرم درگیره باید یکار مفید بکنم اما همچنان درجا میزنم.دوستا ...

دقیقا مثل من 

علمی کاربری چ جوریه؟ شرایط خاصی داره؟

والا نمیدونم زیاد.فقط دیدم فامیلمون شرکت کرده بود فقط برا امتحانا میرفت.کاردانی مدیریت بود.ی جلسه هم کلاس نرفت.برا من ک بچه کوچیک دارم خوبه.ولی مثل اینکه مسخره بازیه.اصن اعلام نکردن هنوز هیچی

یه صلوات از دل پاکتون برای خونه دار شدن ما و به آرامش رسیدن زندگیمون  میفرستین؟؟؟مرسی...
والا نمیدونم زیاد.فقط دیدم فامیلمون شرکت کرده بود فقط برا امتحانا میرفت.کاردانی مدیریت بود.ی جلسه هم ...

عزیزم پیام نور غیر حضوریه 

علمی کاربردی کلاس تشکیل میشه

دکتر هلاکویی میگه آدمایی که خودشون و دیگران رو کالا میبینن براشون مهمه که دیگران به کجا رسیدن و من نرسیدم،با این چیزا ارزش گذاری میکنن،اگه برات پیشرفت و موفقیت مهمه همین الان شروع کن بدون اینکه غبطه وضعیت دیگرانو بخوری

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...