یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم ظاهر زندگی دیگرانو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن. منم گاهی اینطوری میشم اما سعی میکنم مقایسه نکنم هر کسی تو جایگاه و موقعیت خودش میتونه بهترین باشه.
والا نمیدونم زیاد.فقط دیدم فامیلمون شرکت کرده بود فقط برا امتحانا میرفت.کاردانی مدیریت بود.ی جلسه هم کلاس نرفت.برا من ک بچه کوچیک دارم خوبه.ولی مثل اینکه مسخره بازیه.اصن اعلام نکردن هنوز هیچی
یه صلوات از دل پاکتون برای خونه دار شدن ما و به آرامش رسیدن زندگیمون میفرستین؟؟؟مرسی...
دکتر هلاکویی میگه آدمایی که خودشون و دیگران رو کالا میبینن براشون مهمه که دیگران به کجا رسیدن و من نرسیدم،با این چیزا ارزش گذاری میکنن،اگه برات پیشرفت و موفقیت مهمه همین الان شروع کن بدون اینکه غبطه وضعیت دیگرانو بخوری
خشم بیش از حد گرفتن وحشت آرد و لطف بیوقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...