2777
2789

لطفالطفالطفا شده تااخرعمرمجرد بمونید ولی بامرد بچه دارازدواج نکنیدددددد

این نصیحت خواهرانه ازمن بپذیرید 

حتی اگر مطلقه اید حتی اگر بچه هم دارید خداشاهده به دردسرای بعدش نمی ارزه مادراون بچه همیشه وسط زندگی شماس خوداون بچه سوهان روحتونه هزاران مشکل داره ازطرف خانواده همسر ازطرف بچه ازطرف مادربچه نکنید نکنید نکنید خودتونا بیچاره نکنید بهترین هم که باشید هیچوقت به چشم نمیاد وهمیشه نامادری می مونید لطفا کامنت نزارید نمیتونم جواب بدم فقط خواستم ازمنی که تجربه کردم این نصیحت رابپذیرید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من خودش بچه نداشت اما با مردی ازدواج کرد که یه دختر داشت،  الانم یه دختر داره دوست خودم و واقعا زندگی خوبی داره

لطفا واسه زندگی بقیه نظر ندید

هرکس حق داره خودش تصمیم بگیره برای زندگی ش

خب پس مرد مطلقه با کی ازدواج کنه ؟؟؟

مرد مطلقه که بچه نداره باهرکسی میتونه ازدواج کنه ولی اون که بچه داره هیچوقت اززندگی قبلیش کنده نمیشه توروخدا خانوما خودتونا بدبخت نکنید سرچ کنید نی نی سایت هزارن تاپیک دراین مورد که ۹۰درصد پشیمون هستن نکنید بابا اون مرد هرخاکی میخواد توسرش بریزه 

به نظرم خانم یا آقایی که قصد دارن با کسی که بچه داره ازدواج کنن دروهله ی اول باید دل بزرگی داشته باشن وکاملا عاقل وپخته باشن تابتونن مدیریت کنن ودرگیر حسادت وموارد بی اهمیت نشن 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

خب پس مرد مطلقه با کی ازدواج کنه ؟؟؟

چطور به زن نسخه میپیچید بشینه کار کنه بچه شو هم جمع کنه زندگیشو کنه  . اونم همین کارو کنه . اونم مردی ک طلاقش بخاطر خیانت یا مشکل خود مرد بوده ( اینو میگم چون زن متاهل هرزه ک خیانت کنه هم هس)  و طلاق شده . بشینه سرجاش و هر علطی خواس کنه

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

دقیقا درست میگه اگه قرار بود اینهمه چالش سخت رو به جون بخرید بهتر بود برا شوهر اول این کارو میکردید

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

پس به آقایون هم بگید که هیچوقت زن مطلقه بچه دار نگیره چون همیشه ناپدری میمونه و یه عمر باید خرج بچه یکی دیگه رو بده و سایه شوهر(های) قبلی اون زن روی زندگیشه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
پس به آقایون هم بگید که هیچوقت زن مطلقه بچه دار نگیره چون همیشه ناپدری میمونه و یه عمر باید خرج بچه ...

آقایون هم زیر بار اینجور مکردا نمیرن شما نگران نباش ازهرهزارتا شاید یدونه قبول کنه که خانم بچه داشته باشه اما معمولا خانم ها فداکاری میکنن ودرآخر هم فقط خودشون ضررمیکنن

دقیقا درست میگه اگه قرار بود اینهمه چالش سخت رو به جون بخرید بهتر بود برا شوهر اول این کارو میکردید

اکثرا با همچین موردایی ازدواج میکنن ک خودشونم بچه دارن و مطلقه هستن و گرنه دختر مجرد مگه مغز خر خورده بره با مرد مطلقه بچه دار

اکثرا با همچین موردایی ازدواج میکنن ک خودشونم بچه دارن و مطلقه هستن و گرنه دختر مجرد مگه مغز خر خورد ...

عزیزم منظورم اینه که چالش ها ومشکلات ازدواج اول رو تحمل میکردن بهتر بود تا اینکه طلاق بگیرن و با مرد بچه دار و کلی مشکل ازدواج کنن 

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰