2777
2789

قبلا اصلا خواب نمیدیدم اما جدیدا خیلی خوابهای الکی میبینم

استرس میگیرم 

چیکار کنم 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم کلا خواب نمیبینه وقتی ذهن درگیر میشه همش خواب میبینی. 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

موضوع خواب هات چیهساعت خواب هات کی هست یعنی تو کدوم فاز خوابهاولش وسطش یا آخرش

معمولا اخرشه،

بیشتر مسائلی روزمره که به خودم مربوطه

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
ادم کلا خواب نمیبینه وقتی ذهن درگیر میشه همش خواب میبینی.

اره راه حلش چیه

منی که از خواب بد  خواب نمیرم دوستانم در جریان هستن یه غریبه خیلییی وقته میاد و همش اذیتم میکنه … ز طرفی یکی از دوستان پسرم جدیدا خیلی آزارم میده در صورتی که تو واقعیت هیچ‌کس به خوبی اون باهام رفتار نمیکنه

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

منمم منممممتا میام بخوابم خوابای شرووراز خواب میپرم فک میکنم خیلی وقته خوابیدم با اینکه فقط ده دقه ب ...

من که کلا ساعت خوابمم خرابه

منم هروقت ذهنم درگیره خوابای چرت زیاد میبینمجدیشون نگیر

حالمو بد میکنن