به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم اینجوری نبودم عزیزم یه آدم با صبر تحمل بودم هرکس یه چیزی بهم میگفتی من اصلا جوابگویی نمیکردم ولی الان یکی ب من تو بگه فقط قورتش میدم از دنیا محوش میکنم تا عمر داره دیگ جرعت نکنه بهم چیز بگه آدم زود جوش و عصبی شدم
دقیقاااااااا مثل منیرفتم دکتر گف هیچ چیزی جز خودت نمیتونه کمکت کنه جو زندگیمون شدیدن بده
مثلا دوس دارم برم خیاطی یاد بگیرم اما دلم نمیخواهد وسط جمع باشم وقتیم میخواد تو گوشی یاد بگیرم یهو ذوقم برای یادگیری تموم میشه و میگم ولش کن اصلا نمیخوام یادم بگیرم حوصلشو ندارم .در کل هیچ آرزو و امید و هدفی ندارم ک بهش برسم اگ یه ذره امید بیاد بخوام چیزی یاد بگیرم وسط کار پشیمون میشم و ولش میکنم