2777
2789

کامل توضیح میدم‌. 

ما عقدیم ، میخواست با مزه بازی در بیاره 

برگشت گفت مامانم گفت خانومتو بیار خونمون من گفتم ن ، 

منم گفتم چرا ؟ گف گفتم پرو میشن ، گفتم کی پرو میشه گفت شما 

گفتم شما منظورت کیه؟ منظورش خانوادم بود 

برگش گف گفتم خودشون میترسن ورشکست بشن منو دعوت نمیکنن ما چرا هی بیاریمش(ینی منو) 

ببینین ما ی ساله عقدیم خدا شاهده چن بار اومده گفته چرا بابات خونه نیس من تنها موندم فلان، مامانم فک می‌کنه خوشش نمیاد بیاد خونه ی ما 

ماهی ی بار دعوتش میکنیم ، چون بخدا شغل بابام حوریه ک بیشتر مواقع خونه نیس خودشم می‌دونه شرایطو 

بعد منم جوری نیس یکسره خونه اونا باشما، ن اصلا ، هفته ای ی بار در حد دو ساعت میرم

حرفش خیلی بهم برخورد و گفتم نونی ک با منت باشه رو نمیخورم و حساب کن هر چقد خوردم و بزنم ب حسابتون . 

الان دوس دارم ی کاری کنم واقعا یاد بگیره طرز حرف زدن شو و از حرفش پشیمونش کنم ، نمی‌دونم چیکار کنم لطفاً درست راهنمایی کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرز فکر ۲۰، ۳۰ ساله این آدمو نمیتونی عوض کنی

سطح و شخصیتش معلومه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اگه تغییر نکنه ک نمیکنه پدرت در میاد هست شما شما ما ما می‌کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مننم زیاد نمیرم آخه بخدا نامزدای تو فامیل کلا تو خونه های مادرشوهر زندگی میکنن

نه اونا کار درستی نمیکنن تو هم کم برو

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
من جای تو باشم نمی‌رم و زمانی که بعد مدتی زنگ زدم که حال مادرشو بپرسم و گفت که چرا نمیای اینوری حرفا ...

مادرش خیلی اصرار می‌کنه برم خونشون همش میگه دلم برات تنگه و.. 

بار اولش نبود ک مادرش گفته بیارش خونمون گفته نه

اخلاقش بچگونش باید بزرگتر بشه و تکمیل تر ... و بعد اینکه سر هر موضوع کوچکی بحث میکنه، درسته؟؟؟ ب وضوح مشخصه ‌‌..‌ و در آخر اینکه ب خانوادش حساسه،،،،،،من اینجوری حس کردم 

قبل از ازدواج همه معیار ها رو مشخص کن 

موفق باشی عزیزمم 

اخلاقش بچگونش باید بزرگتر بشه و تکمیل تر ... و بعد اینکه سر هر موضوع کوچکی بحث میکنه، درسته؟؟؟ ب وضو ...

نه ب خانوادش حساس نیس اتفاقا 

الان می‌خوام کاری کنم ک ادب بشه نمی‌دونم چ کاری درسته