2777
2789

کامل توضیح میدم‌. 

ما عقدیم ، میخواست با مزه بازی در بیاره 

برگشت گفت مامانم گفت خانومتو بیار خونمون من گفتم ن ، 

منم گفتم چرا ؟ گف گفتم پرو میشن ، گفتم کی پرو میشه گفت شما 

گفتم شما منظورت کیه؟ منظورش خانوادم بود 

برگش گف گفتم خودشون میترسن ورشکست بشن منو دعوت نمیکنن ما چرا هی بیاریمش(ینی منو) 

ببینین ما ی ساله عقدیم خدا شاهده چن بار اومده گفته چرا بابات خونه نیس من تنها موندم فلان، مامانم فک می‌کنه خوشش نمیاد بیاد خونه ی ما 

ماهی ی بار دعوتش میکنیم ، چون بخدا شغل بابام حوریه ک بیشتر مواقع خونه نیس خودشم می‌دونه شرایطو 

حرفش خیلی بهم برخورد و گفتم نونی ک با منت باشه رو نمیخورم و حساب کن هر چقد خوردم و بزنم ب حسابتون . 

الان دوس دارم ی کاری کنم واقعا یاد بگیره طرز حرف زدن شو و از حرفش پشیمونش کنم ، نمی‌دونم چیکار کنم لطفاً درست راهنمایی کنین

چندبار ک دعوتت کرد نرو خونشون اگرم پرسیدچرا بهونه های الکی بیار تا خودش بفهمه کارش اشتباه بوده ولی واسه تو مهم نیس ک بری یا ن

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند بار که دعوت کردن بدون دعوا یه بهونه ای بیار یبار بگو شکمم درده یبار بگو سرماخوردی یبار بگو جایی دعوتی یبار بگو‌مادرت تنهاست خودش میفهمه چه غلطی کرده ...و‌اینکه بهش بگو هر وقت دعوت می‌کنیم یه بهونه و‌ادایی داری منم اعصابم نمیکشه اتفاقا خانوادم خیلی اصرار دارن توروببینن من‌بخاطر تو الکی بهونه میارم‌که مشغولی