2777
2789
عنوان

حمله خفگی😭😭😭🤦🏻‍♀️

483 بازدید | 19 پست

بچه ها توی خواب بودم، برادرم یه مدتیه سرفه خشک میزنه خوب شد حسش کردم، رفتم بالا سرش دیدم حمله خفگی با سرفه بهش دس داده داشتم میمردم ی لحظه هنگ شدم 

چیکار کنم چرا این طوری میشه خدایا😭😭😭

عزیزم شاید از ریه اش است دکتر بردینش؟

من یه دفعه تو خواب داشتم خفه میشدم قشنگ خواب میدیدم تو خواب بال بال میزدما...رفتم آزمایش اینا دادم خیلی کم خون شده بودم و هموگلوبین خونم خیلی پایین اومده بود

دلی که رحمه زخمه💔
عزیزم شاید از ریه اش است دکتر بردینش؟من یه دفعه تو خواب داشتم خفه میشدم قشنگ خواب میدیدم تو خواب بال ...

دارم دیوونه میشم بخدا 

بردیمش فوق تخصص ریه ازش نوار ریه گرفت گفت الرژی و حساسیت داره، دارو نوشت اما هیچکدومش فایده نداشت..

طب سنتیم امتحان کردم، امروز رفته دکتر عمومی چند تا امپول و سرم نوشتن براش باز توی خواب این طوری شد 

نمیدونم چیکار کنم، چطور برگرده پادگان..

بخدا دارم میمیرم از نگرانی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینید تل نشده باشه 

خواهر من تل شده بود نمیتونست نفس بکشه تو خواب خفه میشد 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

تل چیه؟

آت و آشقال داخل بینی و حلق و گلو گیر میکنه 

بهش میگن تل 

میبری پیش یه خانم یا آقایی که کار بلدشه و براش درمیاره 

تو بینی خواهر من پوست تخمه و تخم خربزه  تو حلق پسر خالم هسته خرما و ...

بعد که در میارن راحت میشن 

خواهر من هی تب میکرد حالش بد میشد دکتری نموند که نرفته باشیم  بعد یه خانمه گفت شاید تل شده باشه و رفتیم و الحمدلله درست شد 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

دارم دیوونه میشم بخدا بردیمش فوق تخصص ریه ازش نوار ریه گرفت گفت الرژی و حساسیت داره، دارو نوشت اما ه ...

عزیزم داروهاش به موقع مصرف می‌کنه؟الآن که خوابیده جاش گرم نیست؟

اگر امکانش بود یه آزمایش کم خونی و هموگلوبین هم بده انشالله خوب میشه قربونت برم همون که آفریده خودشم مراقبش هست بسپار به خودش دنبال درمانشم باشید

دلی که رحمه زخمه💔
آت و آشقال داخل بینی و حلق و گلو گیر میکنه بهش میگن تل میبری پیش یه خانم یا آقایی که کار بلدشه و برا ...

خدا رو شکر، عزیزم این تب نداره فقط سرفه خشک تنگی نفس و این حملات..

عزیزم داروهاش به موقع مصرف می‌کنه؟الآن که خوابیده جاش گرم نیست؟اگر امکانش بود یه آزمایش کم خونی و هم ...

بله همه‌ی داروهاشو بهش میدم، نه خنکه توی اتاق..

اکسیژن خونشو چک کرده بود اوکی بود 

فردا چطور بره پادگان با این وضع، گریم میاد بخدا اشکا دراومد دیگه خوابم نمیبره، ببرم پیش چه دکتری خدایا

خدا رو شکر، عزیزم این تب نداره فقط سرفه خشک تنگی نفس و این حملات..

فقط علائمش تب نیست

ببین تو بینی ام گیررمیکنه 

باز شما امتحان کنید برید پیش تل گیر 

چون این اتفاقا برا خودمونم افتاده گفتم بگم 

بله همه‌ی داروهاشو بهش میدم، نه خنکه توی اتاق..اکسیژن خونشو چک کرده بود اوکی بود فردا چطور بره پادگا ...

قربونت برم نگران نباش انشالله هیچی نمیشه

چه خواهر خوبی هستی خدا برای هم حفظتون کنه😘

کاش اطلاعاتم بیشتر بود ولی در همین حد می‌دونستم شرمنده🥺🙏🤍

دلی که رحمه زخمه💔