2777
2789

میشه بهم یاد بدید که چطور میتونم پیامهائ پاک شده رو بر گردونم خواهش میکنم بهم یاد بدید خیلی واجبه راجب به شوهرمه که روح و روانم خیلی خیلی در گیرش شوده

نمیشه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تگخود پیامای گوشی میره شطل زباله

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
چرا

اخه اگ‌کامل پاک بشه برگشت نداره

مگ پرینت شمارشو بگیری

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
از کجا باید بگیرم از مخابرات

نه از پست بانک

ولی اگر شمارش ایراتسل باشه من یه راهی دارم

بلد نیستم عزیزم گوشیش آ54هسته میشه بهم یاد بدید داخل چی باید برم

برو قسمت پیام ها اون سه نقطه بالای سمت چپ گوشیه بزن یه موردش سطل زباله اس بعد بازیابیش کن

اگه از سطل زبالم پاک کرده باشه دیگه کاریش نمیشه کرد 

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...