2777
2789
عنوان

از این کار مامانم خیلی بدم اومد

509 بازدید | 29 پست

برا خواهر 12 سالم گوشی خریدیم اومده گوشیشو چک میکنه خواهرمم خیلیی ناراحت میشه

میره گالریشو چک میکنه پیاماشو چک میکنه، فقط هم به ما پیام میده

روبیکا و اینا نداره فقط ایتا و یه برنامه دیگه داره که چند تا کانالن

خواهرمم اومده برا گوشیش قفل گذاشته 

مامانم میگه چرا قفل گذاشتی؟ 

آخه خواهرم هنوز بچس

هی میاد به من میگه آجی به مامانی بگو دیگه گوشیمو برنداره

هرروز گوشیشو چک میکنه خیلی بدم اومد از کارش

الان من حساسم یا واقعا کارش اشتباهه؟ 

برا خودم 14 سالگی گوشی خریدیم مامانم اونموقع اصلا اینجوری نبود

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬

کارش اشتباهه

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر تو گوشی بازی داره

چی بگم به مامانم دست از این کارش برداره؟ 

یا من حساسم؟ 

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬

به نظرم که اشتباه نیست، فقط باید نامحسوس چک کنه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مخصوصا که میگی نت داره و ایتا و.... 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

نوجوون باید کنترل بشه ولی نه انقدر که حریم شخصیش هم حفظ نشه 

به مادرت بگو جلو خودش این کارو نکنه حداقل

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

من یبار سره واتساپ نصب کردم یه کشیده از بابام خوردم کلی هم تهمت زد بهم که فیلماتو برا کی فرستادی و با کی چت کرد سیزده سالم بود

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

باید کنترلش کنه اما ی موقعی که نفهمه نباید بفهمه که کنترلش میکنن الان گوشیو من هر شب وقتی خوابم چک میکنن فک میکنن نمیدونم ولی نمیدونن که خودمو زدم به خواب😂😂😂

۱۷ سالمم هست تازه