2777
2789
عنوان

از مادربزرگم بدم میاد

792 بازدید | 20 پست

من وقتی بچه بودم مامانم‌سرطان گرفت چند سال بعدشم فوت کرد. مامانبزرگم خیلی زمین داره خیلییی ها( میلیاردی)

یادمه مامانم سرطان داشت به شکمش لوله وصل بود میرفت توی مزرعه و باغ مادرش با اون حالش کار میکرد 

کارای خونه مادرشم میکرد ، با اون حال مامانبزرگم یه تیکه از زمیناشو نفروخت بچشو ببره پیش دکتر خوب درمان کنه 

الانم که مرد سهم زمین مادرمو به من نمیده چون از لحاظ قانونی فرزند زودتر از والدین بمیره ارثی نداره قانون به کنار خودش ینی یه ذره عاطفه نداره بگه این یادگار دخترمه؟؟اونم الان که بابام ورشکست شد و وضعمون بده، الان سهم زمین مادرمم میده به دو تا داییم ها اوناهم میدن به بچه هاشون☹️☹️ چقد قانون طبیعت ظالمه ، مادر من از بچگیش تو اون باغ و مزرعه ها واس مادرش و برادراش کار کرده یادم میاد اعصابم خورد میشه

مهربون بودن معجزه میکنه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری میتونه واقعا

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
و این زندگی عجیب بی رحمهمنم مادر پدرم با دست خودشون دارو‌ندارشون را دادن به خواهر برادرم انگار منی و ...

واقعا هر پدر مادری خوب نیستن

مهربون بودن معجزه میکنه❤️

قربونت برم بیا بغلم🫂

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

لعنت بهش

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
هفته پیش رفتم خونشون صدهزارتومن پول بهم داده میگه واس خودت یه چیزی بخر انگار داره به گدا پول میده

نرو دیگه اسمشم نیار

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
هفته پیش رفتم خونشون صدهزارتومن پول بهم داده میگه واس خودت یه چیزی بخر انگار داره به گدا پول میده

منتم میزاره

مامانبزرگای مادری خیلی مهربونن ایشون چرا برعکسن

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم