منم دلم گرفته از دستش. یه عمر باهاش رو بازی کردم. باختم بد باختم.
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
منم دلم گرفته از دستش. یه عمر باهاش رو بازی کردم. باختم بد باختم.
یه عمر تو جبهش بودم. هر چی برا خودم خاستم برا اونم خاستم. الان میبینم جبهه هامون یکی نبوده. ما نبودیم. من و تو بودیم
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
یه عمر تو جبهش بودم. هر چی برا خودم خاستم برا اونم خاستم. الان میبینم جبهه هامون یکی نبوده. ما نبودی ...
ماهم خدامون بزرگه من چی بگم که باخانوادم قطع ارتباط کردم بعد بابام اونهاهم منو اذیت کردن شکوندنم چی بگم جز خدا و دوتا بچه هام کسی ندارم دلم بحال خودم میسوزه که اینقدر تو دنیا به این کثیفی تنهام
ماهم خدامون بزرگه من چی بگم که باخانوادم قطع ارتباط کردم بعد بابام اونهاهم منو اذیت کردن شکوندنم چی ...
منم همین طور. خیلی دلم گرفته. الانم با شوهرم بحثم شد. انجا نبود که دلم از غصه میترکید
منم همین طور. خیلی دلم گرفته. الانم با شوهرم بحثم شد. انجا نبود که دلم از غصه میترکید
فقط من از خدا صبر میخام ۱۴سال ازدواج کردم هر روزش یه ماجرا داشتم کاش منم مثل زنای دیگه بودم کاش مثل خاهرو مادزش بودم کاش هیچی نه از خونه داری نه بچه داری نه زندگی هیچی بلد نبودم کاش فقط خودم میرسیدم و خودم کاش هایی که اگه اول زندگی بلد بودم عقل الانمو داشتم اینقدر عذاب نمیکشیدم