2777
2789
عنوان

تبلتی که خریدم کار نمیکنه🤚😂🌼

254 بازدید | 17 پست

مشخصاتش این هست، رفتم اونجا که خریدم رفرش کرد گوگل رو بالا میاره ولی به شدت ضعیف، اصلا بالا نمیاره، به نظر شما دستگاه مشکل داره یا توان دستگاه همین هست؟ چیکار باید کنم:)

کاربری سال1399:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشخصاتش چیه؟ سلام شمایی؟ چقدر خوشحال شدم اومدی سایت!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
مشخصاتش چیه؟ سلام شمایی؟ چقدر خوشحال شدم اومدی سایت!

سلامممم مومنه خانوم،احوال شما؟ خوب هستین انشاءالله 

چقدر حلال زاده هستین یادتون بودم امروز..

الان مشخصاتشو واسه شما تایپ میکنم

خدمت شما:

سیم کارت: دو سیم کارت
ابعاد گوشی:طول 188.8، عرض 107.2 و ضخامت 7.8 میلی متر
اندازه صفحه نمایش: 7.8 اینچ
رزولوشن صفحه نمایش: 600 × 1024 پیکسل
دوربین اصلی: 5 مگاپیکسل
دوربین سلفی: 2 مگاپیکسل
پردازنده مرکزی: 4 هسته‌ای 1.8 گیگاهرتز
پردازنده گرافیکی: Mali-400
حافظه داخلی: 64 گیگابایت / 

سلامممم مومنه خانوم،احوال شما؟ خوب هستین انشاءالله چقدر حلال زاده هستین یادتون بودم امروز..الان مشخص ...

اتفاقا منم یاد شما بودم. خیلی خوشحال شدم. مرسی که برام نوشتی. بیشتر همون پردازنده و گرافیک و رم و حافظه مهمه. مدل تبلت چیه؟ سیستم عاملش چیه؟ چهار هسته ای یه مقداری ضعیف هست ولی اون طوری نیست که دیگه یه دانلود ساده هم پشتیبانی نکنه!
برای کارهای گرافیکی و بازی اینا مناسب نیست مثلا.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
اتفاقا منم یاد شما بودم. خیلی خوشحال شدم. مرسی که برام نوشتی. بیشتر همون پردازنده و گرافیک و رم و حا ...

تبلت سی آیدیا هست مدلش 

راستش خودمم نمیدونم چشه

حال شما خوبه؟ ایام به کامه؟ 

تبلت سی آیدیا هست مدلش راستش خودمم نمیدونم چشهحال شما خوبه؟ ایام به کامه؟

خوبم الحمدالله. یعنی هواوی هست؟ سیستم عاملش اندرویده یا ویندوز؟
ممکن نیست بخاطر کندی و مشکلات اینترنتتون باشه؟!