2777
2789

دیروز با عشقم دعوامون شد الان سرد شده یه دعای محبت بگین براتون ایت الکرسی میخونم

برای رسیدن به حاجتم یدونه صلوات بفرستید...🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان شب جمعست میگن 14 بار نادعلی بخون بعد هر بار اسم طرفتو مادرشو بیار

در آخرم 100 صلوات

من تا حالا انجام ندادم

ذکر یاودود هم خوبه من هرروز 1001 بار میگفتم اونی که اصلااااا منو نمیدید عاشقم شد

سوره ضحی و انشراح هم خوبه

یسری دعا ها هم خوندم ولی خب یادم نیست دقیق

الان شب جمعست میگن 14 بار نادعلی بخون بعد هر بار اسم طرفتو مادرشو بیاردر آخرم 100 صلواتمن تا حالا ان ...

مرسی عزیزم

تو‌خودت با ذکر یاودود نتیجه دیدی؟

مرسی عزیزمتو‌خودت با ذکر یاودود نتیجه دیدی؟

عزیز من برای محبت یه ماه هرچییییی که بگی انجام دادم نمیتونم بگم دقیق اثر کدومه ولی به نظرم یاودود هم خیلی خوبه

یه نمازی هم هست برای هر حاجتی عصر پنجشنبه نماز حاجت پنجشنبه هست خیلی مجربه من یبار یه دعایی کردم که احتمالش شاید کمتر از یه درصد بود فرداش اتفاق افتاد

الانم یه مشکلی خوردم میخوام نادعلی رو با این دستور امتحان کنم

عزیز من برای محبت یه ماه هرچییییی که بگی انجام دادم نمیتونم بگم دقیق اثر کدومه ولی به نظرم یاودود هم ...

عزیزم میشه اون نما.ز رو هم بگی بخونم چطوریه؟ برات صلوات میفرستم 

بخدا دارم میمی.رم از بی محلیش

عزیزم میشه اون نما.ز رو هم بگی بخونم چطوریه؟ برات صلوات میفرستم بخدا دارم میمی.رم از بی محلیش

روز پنج شنبه از صبح تا غروب هر وقت در آخر نماز در حالی که به سجده رفته است حاجت خود را  

شیوه خواندن نماز از کتاب جمال‌الاسبوع سیدبن‌طاووس:

چهار رکعت (دو نماز دورکعتی)

در رکعت اول بعد از حمد ۱۱ بار سورۀ توحید

در رکعت دوم بعد از حمد ۲۱ بار سورۀ توحید

در رکعت سوم بعد از حمد ۳۱ بار سورۀ توحید

در رکعت چهارم  بعد از حمد ۴۱ بار سورۀ توحید

بعد از سلام نماز دوم ۵۱ بار سورۀ توحید

۵۱ بار «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد» را بخواند

و سپس به سجده برود و ۱۰۰ بار «یاالله، یاالله» بگوید و هرچه می‌خواهد از خدا درخواست کند