2777
2789
عنوان

کنکور٩٧

161 بازدید | 14 پست

سلام من میخوام شروع کنم واسه کنکوربخونم رشته ام تجربیه دوسال کتکورمیدم البته چون متاهلم اصلن نمیخوندم ولی الان میخوام جدی بخونم اینم بگم ٢٠سالمه ولی مشکلم فقط اراده امه ک زودپشیمون میشم وهمش احساس میکنم قبول نمیشم هرچیم بخونم بی فایده میشه البته درسم تودبیرستان خوب بوداگه تلاش کنم میتونم فقط نمیدونم چجوری بخونم روزی چندساعت چه قسمت بخونم ک وقت کم نیارم کلانیازب راهنمایی دارم ممنون اگه تجربه ایی داریدبهم بگید

عزیزم من اخر تجربه ام تو کنکور دادن...اول اینکه قید نی نی سایت و بزن اگه جدی هستی ببین ادم میگه برم ی چک کنم میبینی دو ساعته ک تو سایتی...بعدش بر اساس وقت و برنامه خودت و همسرت برنامه ریزی کن مثلا اگه همسرتون صبح تا ظهر سر کار هستن همون موقع رو بذار برای درس خوندن اولش از روزی سه چهار ساعت شروع کن ولی بعدش باید زیادش کنی اگه درسی مشکل داری برو کلاس یا دیت کن کنکورای جامع شرکت کن...و مطمن باش میتونی من ده سال بعد دیپلم با رتبه1700دانشگاه سراسری قبول شدم کار نشد نداره

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من اخر تجربه ام تو کنکور دادن...اول اینکه قید نی نی سایت و بزن اگه جدی هستی ببین ادم میگه برم ...

مرسی عزیزم حرفتون کاملاصحیحه بعدمن روش تست زنی بلدنیستم کلا اسم تست میاداسترس میگیرم ببخشیذخانومی شماازمونم شرکت میکردید

مرسی عزیزم حرفتون کاملاصحیحه بعدمن روش تست زنی بلدنیستم کلا اسم تست میاداسترس میگیرم ببخشیذخانومی شم ...

بله همون دفه ک قبول شدم ازمونای جامع شرکت کردم پنج تا ازمون دادم ک هم برام تراز در می اورد هم میگفت با این وضعیت تو کنکور سراسری رتبه چند میارم پیش بینیش درست بود

بله همون دفه ک قبول شدم ازمونای جامع شرکت کردم پنج تا ازمون دادم ک هم برام تراز در می اورد هم میگفت ...

خیلی هم عالی بعدشماکلاچندماع درس خوندید مثلاروزی چندساعت تستم زیادمیزدید

خیلی هم عالی بعدشماکلاچندماع درس خوندید مثلاروزی چندساعت تستم زیادمیزدید

من کلا هفت ماه درس خوندم یادم نیس روزی چند ساعت بود چون خانودم نمیدونستن کلاس زبان میرفتم هر موقع کتاب دستم بود مامانم فک میکرد واسه کلاس زبانه میگف تو هم شورشو در اوردی...جمعه ها هم ب اسم فری دیسکاشن میرفتم ی موسسه ای ک هفته ای ی بار تست میزدم...البته بگما من کلا زیاد تست زده بودم قبل اون سال ولی جسته گریخته مثلا ی سال معارفم زیاد کار کرده بودم ی سال ادبیات ووو چون کنکور زبان میدادم خب تعداد کتابام کم بود

من کلا هفت ماه درس خوندم یادم نیس روزی چند ساعت بود چون خانودم نمیدونستن کلاس زبان میرفتم هر موقع کت ...

خیلی عالی انشالاموفق باشیدمنم هدف پرستاری والان دوسه ساله اصلادرس نخوندم تازه میخوام شروع کنم اگه برم سنجش وازموناشوشرکت کنم بنظرتوتم موفق میشم

خیلی عالی انشالاموفق باشیدمنم هدف پرستاری والان دوسه ساله اصلادرس نخوندم تازه میخوام شروع کنم اگه بر ...

حتما موفق میشی باید بخوای و اراده کنی مطمنم ک قبول مبشی