2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اشتباه نميشهخيالت راحت

چه جوری مطمئنین اشتباه نمیشه؟فقط یه جوری مطمئنم کنین.ببین روز انتقال به من گفتن برلت دو تا جنین بلاست گذاشتیم یعنی ۵ روزه با احتساب من الان باید ۷۰ روزه باشه یعنی ده هفته دقیقا دویتم تو سونو بهش گفتن ده هفته ای اما به من تو سونو گفتن ۶۸ روزه یعنی سونو داره سن یه جنینی رو بهم نشون میده که موقع کاشت سه روزه بوده 

من که یه ماه پیش انتقال جنین داشتم چند بار اسممو شنیدم که گفتن و نی جنینای منو اوردن فک نکنم خطایی ص ...

اره اسم و که میگن ولی اینقدر اون مرکزی که من رفتم شلوغ بود همه هم عرب و ترکمن و افغانی چه جوری مطمئن باشم آخه سن سونو گرافی اونی نیست که باید باشه ،یعنی خطای انسانی امکان نداره؟

اره اسم و که میگن ولی اینقدر اون مرکزی که من رفتم شلوغ بود همه هم عرب و ترکمن و افغانی چه جوری مطمئن ...

سن‌سونوگرافی که همیشه با سنی که ما برای جنین تخمین میزنیم فرق داره تازه دوروز اختلاف که چیزی نیست. چون سونوکرافی برااساس میزان رشد جنین سن رو میزنه نه براساس روز انتقال یاخصوصیات جنین منتقل شده. مثلا سرعت رشد جنین زیاد باشه سنش رو بیشتر میزنه اگه کمتر باشه سنو کمتر درنظر میگیره. دوروز چیزی نیس خیلی کمه.نکران نباش.