2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از تو بدترم انقد که گیر ۲۰۰ تومنم 🤦🏻‍♀️

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

تو رو خدا اگه قندشکن خوب داری فقط اسمش بگو خودم دان میکنم 😭😭😭😭

وایسا عکس بدم 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

این جذاب لعنتی(پووول )نمیشه به فکرش نبود😧

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....
تو رو خدا اگه قندشکن خوب داری فقط اسمش بگو خودم دان میکنم 😭😭😭😭

این ابی ک مثل رعد و برقه عالیه

با نشستن و بهش فک کردن که چیزی درست نمیشه 

روزی تو زندگیم بوده لنگ۵۰هزار تومن بودم ولی وقتی بشینی و غصه بخوری کاری از پیش نمیبری 

من گاهی برا بچه ها پی دی اف میساختم گاهی ویرایشایی که بلد بودم میزدم ی چیزی میگرفتم هر وقت هر جا گیر کردم ی جوری دست ب ی جایی انداختم مشکلمو حل کردم بازم میگم با نشستن و غصه خوردن هیچی حل نمیشه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

دلم میخواست پول داشتم دندونهام رو درست میکردم پول داشتم یه دست مانتو شلوار روسری خوب میخریدم ولی افسوس یه بی هنرم که نه پول داره نه در آمد نه شوهرم از این پولها بهم میده

چقدر حسرت  به دلیم‌