میخوام توبه کنم یه حرفی میزنم طرف رو میرنجونم بعدش پشیمون میشم با خنده میخوام ردش کنم اینجا هم همینه شخصیتمم همینه باید تغییر کنم عروس و دخترم همیشه از دستم رنجیدن خواهش میکنم اونایی که اینجا رنجوندم حلالم کنن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببخشید تاپیکاتو خوندم یعنی مادر شوهر منم مثل شماست ؟ باورمنمبشه مادر شوهر منم یعنی وقتی منو شوهرم دعوامون میشه تو دلش خوشحال میشه ولی ظاهرا دلسوزی میکنه خدا لعنتش کنه مکه خم رفته عوضی از این به بعد محل سگم بهش نمیدم اشغالو
ببخشید تاپیکاتو خوندم یعنی مادر شوهر منم مثل شماست ؟ باورمنمبشه مادر شوهر منم یعنی وقتی منو شوهرم د ...
میشه اروم باشی دخترم نه اصلان اینطور نیست من خوشحال نمیشم تورو خدادبا مادرشوهرت سر من بد نشی شاید من مشکل روحی روانی دارم باید مادرشوهرت تقاصشو پس بده؟؟؟تورو خدادباهاش بدرفتادی نکن سر من❤❤❤