2777
2789

تا دو سه ساعت پیش ثبت می کرد الان هر کار می کنم ثبت نمی کنه 😅

چرا؟؟ 

یه خواهر داررم با کل دنیا عوضش نمی کنم 🥰😅دوست عزیز با احترام درخواست دوستی قبول نمی کنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شده 😅😅

اینم حرفیه🥲😂

به نظرت درست میشه یا حذف کنم دوباره نصبش کنم 

سکه هام😥

یه خواهر داررم با کل دنیا عوضش نمی کنم 🥰😅دوست عزیز با احترام درخواست دوستی قبول نمی کنم🌹
اینم حرفیه🥲😂به نظرت درست میشه یا حذف کنم دوباره نصبش کنم سکه هام😥

عزیزم میشه بگی چجوریه؟ چقد نت میده؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

عزیزم میشه بگی چجوریه؟ چقد نت میده؟

باید راه بری با توجه به تعداد قدمات بهت سکه میده زمانی که تعداد سکه هات به اندازه مشخصی رسید می تونی جایزه بگیری مثلا شارژ نت یا تخفیف و...

باید راه بری با توجه به تعداد قدمات بهت سکه میده زمانی که تعداد سکه هات به اندازه مشخصی رسید می تونی ...

خوبه؟ باید از کجا نصبش کنم؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔