2777
2789
عنوان

حسابداری یاطراحی سایت

125 بازدید | 13 پست

درامد و آینده کدوم بهتره؟

کدوم دغدغه وسختی کمتری داره؟

لطفا بادلیل بگید

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

سختی یادگیری حسابداری کمتر از برنامه نویسیه

برنامه نویسی برای طراحی سایت خیلی باید وقت بزاری تا یاد بگیری

درامد طراحی سایت اگه ماهر بشی بیشتره

برای خودتم میتونی کار کنی ولی حسابداری حتما باید برای شرکتی جایی کارکنی

هردو هم پشتکار میخواد

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
سختی یادگیری حسابداری کمتر از برنامه نویسیهبرنامه نویسی برای طراحی سایت خیلی باید وقت بزاری تا یاد ب ...

پیشنهاددیگه ای داری برام؟

من تقریبا موردی میخام که اگرم باجایی قرارداددارم بتونم تو خونه هم کارکنم این نباشه که حتما حضوری باشه

مدرک دانشگاهی حسابداری دارم.ولی اینقد شنیدم استرسیه نرفتم دنبالش.این همه وقت دست دست کردم

انقدر به شغل فکرکردم دارم دیوونه میشم 

شماخودت شاغلی؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیشنهاددیگه ای داری برام؟من تقریبا موردی میخام که اگرم باجایی قرارداددارم بتونم تو خونه هم کارکنم ای ...

برو برنامه نویسی یا گرافیک 

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
برو برنامه نویسی یا گرافیک

برنامه نویسی هم میگن خیلی سخته

گرافیک چه کاراییه دقیقا؟

پیشنهاددیگه ای داری برام؟من تقریبا موردی میخام که اگرم باجایی قرارداددارم بتونم تو خونه هم کارکنم ای ...

از ترس شکست نمیشه کاری نکرد که عزیزم

همون حسابداری که خوندی و بلدی برو کاراموزی کن و مشغول شو

طراحی سایت و برنامه نویسی میگم مجبور نیستی حتما بری توی شرکت کار کنی ولی ۶ماه باید وقت برای یادگیری بزاری

شما هرکاری که بخوای شروع کنی باید برای یادگیری وقت بزاری

کسایی که موفق میشن پشتکار دارن و فقط پیش میرن تا به موفقیت میرسن

هیچ کاری هم اسون نیس حتی فروشندگی هم باید تکنیک هایی بلد باشی تا بتونی بفروشی و مشتری نگه داری

عزیزم برو توی نت سرچکن لیست مشاغل یکی یکی درموردش سرچ کن و اطلاعات پیدا کن تا ببینی به چی علاقهداری و یکی رو انتخاب کن و دیگه روی همون بمون و ادامه بده

نباید این شاخه به اون شاخه کنی یا وقتی اطلاعات نداری بخوای تصمیم بگیری، باید جدیت داشته باشی تا به جایی برسی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

همون حسابدا ری خیلی خوبه کار براش بیرون هست  

ولی شما میخواین تو خونه کار کنید اگه مدرک دانشگاه میخواین فتو گرافیک بخونید فتوشاب یاد بگین هم بیرون کار هست هم خونه و

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
همون حسابدا ری خیلی خوبه کار براش بیرون هست ولی شما میخواین تو خونه کار کنید اگه مدرک دانشگاه میخوا ...

ممنون از پیشنهادت

سلام من طراحی سایت خوندم و به درامدم رسیدم و بگم که برنامه نویسی و طراحی سایت اگر ندونین راه چیه این ...

سلام یعنی اینکه نرم سمتش؟

برو سمتش ولی دقیق همون چیزای رو یاد بگیر ک شرکت لازم داره چیز اضافه ای رو نخون تا طولانی نشه یادگیری ...

اخه منکه هنوز استخدام جایی نیسم که بدونم شرکت چی لازم داره