2777
2789
عنوان

چنروز دیگع تولد برادرزادمه

243 بازدید | 32 پست

چندروز دیگه تولد برادرزادمه با مامانش رابطه ی خوبی ندارم و از ما بدش میاد و مطمینم دعوتمون نمیکنه ولی برادرم بهم گفته و گفته حتما بیایم‌منم چون نمیخوام خونشون دعوا بیافته نمیرم

بچه های داداشم دوقلوعن

۴سالشونه پسرودخترن

حالا بنظرتون بعد ازماه صفر توی خونم ی جشنی بگیرم براشون و دعوتشون کنم خوبه؟خوشحال میشن؟

دوتا مینی کیک کوچولو بگیزم واس پسرو طرح بنتن سبز باشه رنگ مورعلاقش سبزه

واس دخترم طرح عروسک ال اوال رنگ بنفش.

واس شام مرغ و سالاد و سبزی و ماست خیار

واس میوه هم شلیل و موز و انگور و هندوانه و خربزه 

کادوهم لازمه بخرم؟🤣🤣

وو کادو برای جفتشون ساعت بخرم یا چی؟ (اگ وسیله هاشون جفت نباشه دعوا میکنن یچیز جفت پیشنها. کنین)

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشت دعوت کرده برو و براشون کادو ببر لزومی نداره اینکارا کنی

خب اخه میدونم زنداداشم خوشش نمیاد برم :/کلا خوشش نمیاد ما بریم و چون یکم بیماری داره همش میگ خستم و دوست ندارم‌مهمون بیاد حتی خونواده خودش الانم داداشم سرخود دعوت کرده برم ممکنه بعدا دعوا کنن توخونه

خوشبحال بچه های داداشت  همچین عمه خوبی دارن حالا عمه های بچم میگن تولد نگیری که نمیایم اصلا ۱درصدم بچمو دوست ندارن  حالا خودم برا بچه داداشم جونم میدم

خسته ام از این زندان که نامش زندگیست😴
به نظرم این حرکت که بزنین خودش باعث دعوا میشه

چرا؟ من ک بعد از تولد اصلیشون و حتی چندروز بعد میگیرم :/ چرا دعواشه

خب اخه میدونم زنداداشم خوشش نمیاد برم :/کلا خوشش نمیاد ما بریم و چون یکم بیماری داره همش میگ خستم و ...

زنداییمم بدش میاد کسی بره خونش چندش

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)