2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهر من همه رو با هم میریخت مزش خوب میشد.گردو آسیاب شده.رب انار ملس ک بیشتر ب شیرینی بزنه.رب گوجه.تیکه های مرغ.ادویه و آبجوش ب اندازه کافی همه رو میریخت میزاشت سر شعله ملایم دو سه ساعت بعد زیرشو خاموش میکرد 

با گوشت یا مرغ میشه 

گوشتتو تفت بده با پیاز و ادویه بزن و کمی اب بزار بپزه و بعد ی ساعت گردو اسیاب شده بزن و نیمساعت اخر پخت ی الی دوقاشق رب انار 

سیب درختی کوچیکم رنده کن توشون خوب میشه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

قبلا تو سایت دیدم هر کس یه مدل میپزه 

من گیلانم و اینجوری می‌پزیم 

پیاز رنده شده و گردو و یکم رب گوجه و رب انار رو یه کوچولو تفت میدم و بعد آب داخلش میریزم تا جا بیوفته 

یه کوچولو هم اندازه نصف قاشق چایخوری سبزی مامانم میده اضافه میکنم که اسمش رو نمیدونم 

یکم گذشت مرغ هم اضافه میکنم که بعضیا سرخ میکنن بعضیا هم نه 

دیگه بمونه تا جا بیوفته 

اول پیاز نگینی خورد کن تفت بده بعد سینه مرغ تکه تکه کن بهش اضافه کن یه کم نمک و فلفل و زردچوبه بزن بعد مغز گردو بریز قشنگ باهم تفت بده آب سرد بریز بزار بپزه . مرحله آخر هم به سلیقه خودت رب انار و شکر اضافه کن 

نوش جان 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...