2777
2789
عنوان

چکار کنم پسرم خسیس بشه😂🤣

153 بازدید | 12 پست

اصلا من موندم این چه آدمیه مثلا شوهرم میره یه کیسه خوراکی میخره میزاره رو کابینت ، اینم یواشکی میاد برمیداره میبره خونه عموهاش ، میره به همه تعارف میکنه😐

یا حتی یه خوراکی داشته باشه میره میده به دختر عموش نصف میکنن بعد من هر چی بهش بگم گوش نمیده پنج سالشه ، چی بهش بگم؟

خجالتی نیس ؟ 

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم این نشون دهنده قلب بزرگشه معلومه خیلی بخشندس 

اما اگر میخواید در آینده دور از این قضیه سواستفاده نشه 

بهتره آروم آروم بهش پس انداز کردن رو یاد بدید ناخودآگاه مدیریت مالیش و ... می‌ره بالا