2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید خالی بخوری ک ارزش غذایی خاصی نداره ک باید با ی پروتئینی و سبزیجاتی چیزی حالت پاستا درست کنی

منم همین جوری درست میکنم 

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
اینم حرف منطقیه ولی من خودم معده سالممو سر خوردنش ناقص کردم 😂💔 کارم به بستری و اینا کشید یه بار تو ...

در مورد ضررش زیاد شنیدم اولا زیاد درست میکردم ولی الان شاید دو سه ماهی یه بار اونم مثل پاستا با سبزیجات و مرغ 

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   

نه سیر نمیشم اصلا نودل غذا نیست 😁

عصر ها چند بار در ماه پیش میاد مثل میان وعده بخورم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

در مورد ضررش زیاد شنیدم اولا زیاد درست میکردم ولی الان شاید دو سه ماهی یه بار اونم مثل پاستا با سبزی ...

اره نباید زیاده روی کرد

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
من اصلا دوست ندارم نمی‌دونم چطور می‌خورن

نودل هاس آماده اصلا خوشمزه نیست و ارزش غذایی هم نداره سیر هم نمیکنه ضرر هم دارن ولی تو رستوران بگیرید هم سیر میشه آدم هم خوشمزه اس😁

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

خدا رو شکر بچه ها فکر کردم باید سیر میشدم هی داشتم خودمو سرزنش میکردم چون کمی اضافه وزن دارم

عزیزم نودل بشدت کالریش بالاست یعنی شما یه بشقاب پر برنج و خورشت بخورید گالریش برابر با یه بسته نودل هستش علاوه بر اینکه نودل ارزش غذایی هم نداره