از دو روز پیش مریض و بیحالم، بشدت پریودم و دو شبه درست حسابی از درد نمیخوابم،مامانمم اینو میدونه ها ولی امروز داداشم (۱۱ سالشه منم ۲۲ سالمه)اومده پیشم نشسته هی هیچی بهش نمیگم هی زبون درازی میکنه آخرش سیمام قاطی کرد سرش داد زدم مامانم اومده طرف اونو میگیره بخدا انقد همیشه طرفشو گرفته از همین بچگی همش بهم بی احترامی میکنه،با اینکه هرجا برم ب فکرشم پول بیاد دستم واسش چیزایی ک دوس داره رو میخرم ولی تا خرش از پل میگذره بی احترامی و(کلماتی مثل گوه خوردی و غلط کردی و ..میگه )بیرون هم جلو همه بهم بی احترامی میکنه ۱۱ سال ازش بزرگترم جرعت نمیکنم بیرون باهاش حرفی بزنم ک آبروم نره،امروزم ک مامانم طرفشو گرفت زدم ب سیم آخر و گرفتم کتکش زدم 😔بعد مامانم بهم میگه تو یه آدم مریض خسته کننده ای ک وجودت تو خونه آرامش نمیزاره برامون 😭اکیپمون هم باهام قطع ارتباط کردن من از ناراحتیم فقط پیش مامانم تونسته بودم حرف بزنم دقیقا الان همین و ب روم زد و گفت حتی دوستات نتونستن تحملت کنن🥲بخدا انقد گریه کردم نفسم گرفته
و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست میکند🩷
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.