2777
2789
عنوان

بله با ده پونزده میلیون در ماه میشه زندگی کرد در حال حاضر

| مشاهده متن کامل بحث + 1879 بازدید | 52 پست

همسر من تقریبا ماهی 14 میگیره خونه داریم ماشین داریم قسط زیاد داریم ولی همه خرجا رو انجام میدیم هیچی کم نداریم نمیدونم چطور بعضیا هیچ مدلی نمیتونن زندگی کنن . فقط خودم خرج آرایشگاه و زیبایی و اینا ندارم نمیرم اصلا

دو سه تا چیز هست که خیلی بهشون کمک می‌کنه 

خرج بچه 

تحصیلاتشون تفریحشون لباس  و پوشاک و ...

خرج مسافرت 

هزینه های لاکچری بازی 😂

دقیقا این دو سه تا خرج کمر ما رو شکونده

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه تو یه تاپیکی بودممیگفت با ده پونزده تومن باید نون خالی خورد و دکتر نرفت و لباس نخرید و با فلاکت ...

عزیزم همه ک مثل پدر مادر شما نیستن

ن بچه مدرسه ای دارن ن خرج دانشجو میدن ن اجاره خونه

دونفرن تازه ۲۰۰ میلیونم سالیانه براشون میاد تو شهرستانم هزینه ها فرق میکنه

اگر با همین حقوق تو کلانشهر باشی بله باید نون خالی بخوری

❌️لایکم نکنید لطفا❌️

خیلی وقت ها بخشی از خرج خونه صرف خرید و تعمیر چیزهای کوچیک تو زندگی میشه که هزینه قابل توجهی هم میشه

من هنوزم میگم با ۱۵ تومن نمیشه زندگی ایده آلی داشت. شاید صرفا صرف خورد و خوراک معمولی بشه

میادمیگم اون دویست میلیون رو برا خونه خرج میکننمثلا بازسازی میکننمبل جدید میخرنپکیج میکنن خونه روفرش ...

خود نو کردن خونه همه مشکلات رو حل میکنه دیگه 

پدر مادر شما ماهی چهل تومان در آمد دارن در واقع 

اخه تو یه تاپیکی بودممیگفت با ده پونزده تومن باید نون خالی خورد و دکتر نرفت و لباس نخرید و با فلاکت ...

بله اگه ماهی ۱۰ اجاره خونه بده همون باید نون خالی بخورن

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

پدر شوهر مادر شوهر من ماهی ده میلیون دارن خونه از خودشونه 

پول دکتر زیاد دارن 

مهمونی در حد سالی پنج شش  بار بدن چون همه ازدواج کردن و شهر دیگه این وقتی برگردن جمع میشن دور هم 

میوه و خوراک انچنانی ندارن 

ما فقط جمعه ها میتونیم بریم شام نمیمونیم که خرج نداشته باشن هر جمعه دست پر میریم 

پول قبول نمیکنن به عنوان کمک بدیم چون میگن خودتون هزار مشکل دارید 

ولی هر بار یخچال خالی شونو میبینم دلم کباب میشه 

واقعا ما هم با یه بچه کلی قسط همین قدر خرج می کنیم شعار هم‌ نمیدیم

خیلیم خوب 

ولی من به عنوان یک ایرانی که دارم تو کشوری که یکی از بیشترین منابع و ثروت های دنیا رو داره حقم خییییلی بیشتر از این چیزاش ولی حق کشورم داره خرج عشق و حال آقازاده هایی که دارن تو کشور های که به ما میگن علیهشون شعار بدین میشه 

'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند' 

همسر من تقریبا ماهی 14 میگیره خونه داریم ماشین داریم قسط زیاد داریم ولی همه خرجا رو انجام میدیم هیچی ...

اره میشه رسوند واقعا

بعضیا یه جوری با تمسخر درباره حقوقای ده میلیونی حرف میزدن که من موندم اصلا! وقتی زندگی پدر و مادر خودمو میبینم و حتی بعضی از دوستامو، میبینم که واقعا میشه رسوند با این حقوقا.

کیفیت زندگی با بچه و قسط و اینا میاد پایین.

من خودم موافق بچه اوردن با حقوقای کم نیستم ولی دیگه انقدر از قسمت تاریک و سیاه ماجرا نگا کردن هم خوب نیست واقعا

بله اگر خرج بچه و کرایه خونه و فکر پس انداز و اینها رو میکر ند مادر و پدر شما هم با اون پول نمیتونستن سر کنند .پدر و مادر شما عملا هیچ خرج آنچنانی جز خرج خورد و خوراک و پوشاک ندارند