2777
2789

بیشتر قسمتای فصل اولشو دانلود کردم اونم کیفیت ۱٠۸٠ واااقعا نتم حیف شد 😢

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونستم کلی فیلم و سینمایی دیگه دانلود کنم خاک برسرم

اه هنوز درون و بیرون دو رو ندیدم 😢

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

عه،بیخوده؟ من میخواستم برم ببینم منم برکینگ بد رو میبینم آنقدر ریتمش کنده که بیشتر اوقات وسطش خوابم ...

خیلی چرته چندتا دوست نشستن حرفای چرت و پرت مثلا کمدی میزنن بعد صدا خنده میاد حالت تئاتری داره قدیمیم هست فیلمش اصلانم قشنگ نیست یکم از قسمت اولشو فقط دیدم

خیلی چرته چندتا دوست نشستن حرفای چرت و پرت مثلا کمدی میزنن بعد صدا خنده میاد حالت تئاتری داره قدیمیم ...

اره منم خوشم نمیاد نمیدونم چرا انقدر طرفدار دارهههههه

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
فصل یک و دو سخته ارتباط گرفتن باهاش به نظرم برو از 4 ببین مخصوصا از 5 به بعد بی نظیره

اصلا خوشم نیومد فیلمو هم که نمیشه از وسط دید

اصلا نمیدونستم سبکش اینجوریه که حالت تئاتری داره(اسم سبکو نمیدونم) از این سبک بدم میاد

من ندیدم کامل سریالشو ولی سریال فرندز 

یه سیت کام برا دهه نود تا اوایل ۲۰۰۰ عه مسلما اصلا سریال قشنگی نیست برای الان دیدن 

این سریال صرفا به درد یادگیری زبان میخوره چون دیالوگ ها اکثرا عامیانه روزمره و کاربردی ان وگرنه برای دیدن به منظور سرگرمی بسته به فرد اونقدر سرگرم کننده به نظر نمیاد

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍