2777
2789

رنج wbc من نرماله ولی تو برگه اخر ستاره زده 

٪wbc  8,20

٪neut  65,7

٪lymph  27,8

٪mono   3,0

٪Eo  3,3

٪baso  0,2

٪IG   0,2

همشو تو نت سرچ کردم نرماله تو برگه اصلی هم هیچی نزده 

رنج نرمالشونم نزده ولی تونت همشون جزو نرمالها هستند اما تو برگه اخر ازمایش که نمودار و ... هست جلو همه اینا ستاره زده حتی wbcکه رنجش نرماله ۴ تا ۱۰ هست که برا من ۸,20 هست گفتم شاید نت اشتباهه کسی اگه میدونه لگه لطفا اینا نرمالن یا نه ؟ممنون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم عدد ۸ خیلی خوبه برای گلبول سفید درصداشم نرماله عکسشو بذار

گذاشتم 

اینا چرا ستاره دارن درحالی که تو برگه اصلی نه ستاره دارن نه هیچی تو نت هر چی گشتم و دیدم بازم تو رنج نرمالن ولی تو برگه ازمایشم رنج نرمالشو نزده

مشکلی نیست عزیزم همه ش طبیعیه

ممنون 

فقط یکم نگران اون ستاره هام اخه برا همسرم و خواهرش که اینجا ازمایش دادن نزده بود 

فکر کنم  ازمایشگاهه هم فهمید من استرسی هستم گفت بزار منم ادیتش کنم 

احتمالا ستاره ها مال جا به جایی عددهاست،گاهی سلول‌های سفید تعدادشون جابه جا میشه ،خودم بارها اینجوری شدم ولی اصل اینه که درصدشون ۱۰۰ هست و طبیعیه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
احتمالا ستاره ها مال جا به جایی عددهاست،گاهی سلول‌های سفید تعدادشون جابه جا میشه ،خودم بارها اینجوری ...

ممنونم پس دیگه خیالم راحت باشه تا ببرم دکتر مردم و زنده شدم 

فکر نکنم چون برا همسرم و خواهرش نزده بود اونام همینجا ازمایش دادن که من دادم

ازمایشت نرماله گلم اصلا نگران نباش برو به زندگیت برس

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران