2777
2789
از دیشبه همین تاپیکو میزنی دنبال کامنت خاصی میگردی

والا حق با شماست . اگر نه از دید غیر مذهبی هم نگاه بکنید ادم به بچه سه ساله هم یاد میده که جلو دیگران نباید جاهای خصوصیت دیده بشه . حالا ایشون چرا اصرار دارن که ادم بالغ جلو مادرش عیب نداره .... خدا میدونه !

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

والا حق با شماست . اگر نه از دید غیر مذهبی هم نگاه بکنید ادم به بچه سه ساله هم یاد میده که جلو دیگرا ...

اخه من از دیشبه تو سایتم هی همین تاپیکو میزنه بعد به اونها که میگن اشکال داره ایموجیه پوکر میده😒خب درست نیست دیگه الان دختر سه ساله منم میدونه جلو بقیه نباید شلوارشو عوض کنه 

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من از دیشبه تو سایتم هی همین تاپیکو میزنه بعد به اونها که میگن اشکال داره ایموجیه پوکر میده😒خب ...

👍👍👍منم دیدم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

حرام نیست دوستان قدیما کی به دخترا برای زایمان کمک میکرده الکی فتوا ندین

ببخشید که اینو میگم اما زایمان جزء موارد استثنا هست و معاینه برای موارد پزشکی

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

حرف نامزدشون درسته

خدایا خداییتو شکر 🤍                                          اگر نیاز به صحبت ، درددل و ...داشتید تگم کنید تاپیکتون ، بهتون گوش میدم                                 الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن             میشه به نیتم ذکر « یا فتاح » بگی ؟  هرچقد که دوس داشتی حتی یکی/باردارای عزیز من اعتقاد دارم شما به خاطر تودلی های معصومتون دعاتون میگیره ، میشه برام دعا کنید ...                                          اگر دوست داشتید این صفحات رو در روبیکا دنبال کنید                     https://rubika.ir/gord___afarid      https://rubika.ir/reyha_aneh  ای که مرا خوانده ای ، راه نشانم بده ...                                                   با شرف باشید و با شرف بمیرید
حرام نیست دوستان قدیما کی به دخترا برای زایمان کمک میکرده الکی فتوا ندین

شرایط خاص فرق داره با حالت عادی تو شرایط زایمان پرستار و پزشک مرد هم در وضعیت اورژانسی ممکنه کمک کنن اما در حالت عادی همونا اجازه دیدن اون قسمت رو دارن؟ خیر.

دوست شما دقیقا کجا داشته لباس عوض می کرده که هم مادرش بوده و هم نامزدش دیده؟!

وسط پذیرایی؟!

بعد این دوست شما چرا موضوعی که بین خودش و نامزدش بوده رو بدو بدو به مامانش گزارش کرده؟!

و بعد نتیجه تمام این ماجرای لباس زیر رو به شما؟!

دوستتون به حریم شخصی خودش و هیچکس هیچ اعتقادی نداره؟!!

شما هم مکرر داری تاپیک می زنی که به چه نتیجه ای برسی؟!!

وا ینی چی حرومه خجالت بکشین بابا اون مادر وقتی داشت کان بچه رو میشست حلال بود الان حروم شد😑مگه مادر ...

الان داداش من یا شما هم لباس زیرشون رو جلوی مادرهامون در میارن 😵‍💫😂😂😂

تو خودت حاضری این کار کنی ؟

به احتمال زیاد خودش اینکارو کرده وگرنه اینقدر درگیرش نبود

من اگه جای نامزد دوستت که احتمالا دوستت خودت هستی چون دلیلی نداره این مساله اینقد برات مهم باشه که چندتا تاپیک راجع بهش زده باشی باشم نامزدیمو بهم میزنم چون دوستت فوق العاده دهن لق و خاله زنک و بی شخصیت و بی تربیته 

زن گنده شلوارشو جلوی مامانش و شوهرش عوض میکنه حرف خصوصیه بین خودش و شوهرشو به مادرش و تو میگه

در کل شخصیت چندشی داره که وسط اتاق لباس زیرشو میزنه پایین