2777
2789
عنوان

مامان دوس پسرم با من مشکل داره

177 بازدید | 8 پست

بچه ها من یکساله با ینفرم ک سال اخر سربازیش باهاش اوک شدم با همه نداریاش ساختم و برام خواستگار میاد میگ قبول نکن تا خودم بیام بهش میگم سربازیت کی تموم میشه هی میگه ماه دیگ ماه دیگه ۳ماهه داره میگ ماه بعد

مامانشم کلا مشکل داره این با کسی تو رابطه باشه و با مامان دوست دختر قبلیشم دعوا کرده و  خود رلمم گفته مامانم حصوده و ب باباشم گفته ک با من تو رابطس و جدیدا خبلی اذیتش میکنن

الان من نمیدونم چیکار کنم برم یا بمونم

مامانش وقتی باهام لجه قطعا بعدا بهش اجازه ازدواجم نمیده و میره دختر انتخابی خودش میگیره

بنظرتون با این اوضاع چیکار کنم؟؟؟ ببخشید زیاد شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری بیاد بگیرتت؟؟؟؟کارش چیه ؟حقوقش چقدره ؟خونه می‌تونه اجاره کنه با توجه به اینکه پشتوانه پدر و مادرش رو‌نداره و‌مخالفن

حالا به مادر پسره و حسودیش و اینا اصلااااااا کار نداشته باشیم،خداییش زندگی مشترک این نیستااااا ....قشنگ بشین فکر کن 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

مادر این آقا پسر زن عاقلی هستن که اجازه نمی دن پسر سربازی که خودش باید پول تو جیبی بگیره تا اموراتش بگذره، خودش رو به یه دختری که هنوز نه به داره نه به بار میگه با همه نداریش ساختم متعهد کنه!!

زندگی مگه بچه بازیه؟!!

مادر این آقا پسر زن عاقلی هستن که اجازه نمی دن پسر سربازی که خودش باید پول تو جیبی بگیره تا اموراتش ...

من نمیگم ک بیاد خواستکاری الان میگم مادرش کلا ادمیه ک میگه خودم انتخاب کنم و حرف من اینه اگر فردا این بره سرکار و همه چی فراهم بشه منو ول کنه و بره دختری ک مانانش انتخاب بکنه چی؟؟؟

چجوری بیاد بگیرتت؟؟؟؟کارش چیه ؟حقوقش چقدره ؟خونه می‌تونه اجاره کنه با توجه به اینکه پشتوانه پدر و ما ...

من نمیگم ک بیاد خواستکاری الان میگم مادرش کلا ادمیه ک میگه خودم انتخاب کنم و حرف من اینه اگر فردا این بره سرکار و همه چی فراهم بشه منو ول کنه و بره دختری ک مانانش انتخاب بکنه چی؟؟؟

چجوری بیاد بگیرتت؟؟؟؟کارش چیه ؟حقوقش چقدره ؟خونه می‌تونه اجاره کنه با توجه به اینکه پشتوانه پدر و ما ...

من نمیگم ک بیاد خواستکاری الان میگم مادرش کلا ادمیه ک میگه خودم انتخاب کنم و حرف من اینه اگر فردا ای ...

با شرایطی که الان گل پسرش داره کار خوبی می کنه که اجازه نمی ده با کسی در ارتباط باشه و جلوش رو می گیره

حالا هر وقت رفت سر کار و شرایط ازدواج داشت اون موقع داستان فرق می کنه