2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار

99 بازدید | 11 پست

سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنید من این ماه روز ۱۳ سیکم دوتا آمپول کنارکس زدم الان روز ۱۲ از آمپول

دیروز و امروز بی بی چک هاله داره به نظرتون امیدوار باشم ؟کاذب نیست؟ 

۴ سال که بچه می خوام تازه دوماه اسپرم شوهرم خوب شده و ذخیره تخمدانم کمه این ماه یدونه فولیکول بیشتر نداشتم 

میشه کمکم کنید زودتر متوجه بشم 

اگه نیست می خوام ماه دیگه برم ای یو ای 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت به این هاله ها امیدوار باشم یا نه دوشنبه نوبت دکتر دارم که برم برای ای یو ای

هر روز بی بی چک بزن اگه بازم همین هاله ها در اومدن یک شنبه یا شنبه برو آزمایش بده انشالله که مثبته

غم مخور جـــانا ك عالم هیـچ نیست...🤍

۲۳ بود سایزش

اگه هاله انداخته مثبته دیگه 

عکس بده 

واسه منم یه هاله خیلی خیلی محو انداخت و دو سه دقیقه طول کشید که روشن بشه اولش فکر کردم منفیه و بی خیال شدم ولی یواش یواش دیدم داره خط میوفته 

بعدم آزمایش دادم و مثبت بود

هر روز بی بی چک بزن اگه بازم همین هاله ها در اومدن یک شنبه یا شنبه برو آزمایش بده انشالله که مثبته

خدا کنه استرس دارم واقعا کاش بشه نرم ای یو ای 

آخه با یدونه مگه میشه؟

خدا کنه استرس دارم واقعا کاش بشه نرم ای یو ای آخه با یدونه مگه میشه؟

اره تو با یدونه از همین فولیکولا باردار میشی با دوتاشون نمیشی یا راست یا چپ

غم مخور جـــانا ك عالم هیـچ نیست...🤍