2777
2789

هر سال ادا درمیاره 

میگه میخوایم بریم شهرستان ولی میاد اخر سر 

یسری باعث شد کلا تولد کنسل کنم

منم امروز گقتم باشه اگر بودین خوشحال میشم باشید اگر نشد هر جور صلاح میدونی.

کثافت خسیس فک  میکنه سرکدو دعوت میکنم درصودتی نه نمیفهمه هزینه برگزاری مراسم بیشتر از این حرفاست.

بچه هاش شتر شدن کادوهاشو جمع کرده میخواد سالی یکبار یکاری کنه برای برادرزاده هاش جونش بالا میاد نکبتتتت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعوت نکنم پدرشوهر به همه جاش برمیخوره چرا دختر بزرگمو دعوت نکردی به نظرت ضایع نیست کلا دعوتش نکنم؟

دعوت نکن بگو گفتم امسالم میخای بری مسافرت دیگ نگفتم بهد 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

دعوت نکنم پدرشوهر به همه جاش برمیخوره چرا دختر بزرگمو دعوت نکردی به نظرت ضایع نیست کلا دعوتش نکنم؟

خود پدرشوهر رو هم دعوت نکن.

تولد کیه؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اون بی شرف سری اخر مارو کلا تولد دخترش دعوت نکرد منم ا۱لا به روش نیاوردم که فکر کنه برام مهمه

به پدرشوهرت برخورد پسرشو دعوت نکرده؟

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

شما لطف خودتو کردی خواست میاد نخواستم نمیاد اعصاب خودتو به خاطرش خراب نکن از جشن تولد بچه ات لذت ببر 

کار بعضی ادما فقط ضدحال زدنه 

ممنون میشم پیج کوچیک منو دنبال کنین  kifachi.ir@         با هزار تا امید آرزو این پیجو زدم و واقعا نیاز به حمایت دارم 🥹

شما لطف خودتو کردی خواست میاد نخواستم نمیاد اعصاب خودتو به خاطرش خراب نکن از جشن تولد بچه ات لذت ببر ...

خیلی بی شرفن این ادما...اتفاقا دلم میخواد نیاد خودشو ضایع تنه منم یه تولد توپ بگیرم داغش بمونه به دلش.عن خانومو

تولد بچه هامه پدرشوهر رو نگم؟؟؟؟

نه! مگه قراره آدم هرسال مهمونی بگیره و همه رو دعوت کنه؟ یه سال خانوادگی برید شهربازی. یه سال برید سفر. یه سال کیک بخرید برید خونه خود پدربزرگ. یه سال تو مهد و مدرسه بگیرید... یه کار رو اینقدر تکرار نکنید که رسم بد درست کنید و خودتون هم به دردسر بیفتید.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.