میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشنتر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا من خودم ی مدت کلا برکت از زندگیمون رفته بود از این ور حقوق شوهرم میمد ،از اون طرف کلا صفر میشدیم ،با اینکه شوهر من کارشناس شرکت نفت بود و حقوقشم بالا ولی اینقد سر خرید خونمون بدهی بالا اومد که داغون شدیم
دعای رزق و روزی ،البته من رفتم پیش ی سیدی ،اون برام انجام داد ،ولی کارش عالی بود ،یعنی دوماه بعد از انجام دعا تاثیراش تو زندگیم دیدم ،اصلا تا قبل از اون ما پول از این ور میمد از اون ور خرج میشد ولی از زمانیکه ی دعایی بهمون داد که بزاریم توی پولامون و تو خونه نکه بداریم ،برکت پولمونو ب چشم دیدم