2789
عنوان

روز اول مدرسه گریه کردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 296 پست

من چون دراز بودم از همون روز اول انداختنم آخر صف .آرزو داشتم اول صاف باشم😔

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یکی رو میشناختم، بیشتر شبا گلهای قالی رو آب میداد ولی دکتر نشد... گمونم کم بهشون آب میداد😕😁😁

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

بخاطر وابستگي خيلي زياد به ماماناست

اخه هیچکس به اندازه من وابسته نبوده بنظرم 

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم
نه گریه نکردم  با اینکه روز اول سال اول ابتدایی به زور بردنم مدرسه 😁 سر صف بهمون گل طبیعی دا ...

😂😁😁😁😂

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم

متنفرم از مدرسه و اول مهر😷😷😷

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
من گریه نکردم . فقط شیرینی به همه بچه ها دادن شیرینی من افتاد روزمین😢 دیگه روم نشد دوباره بگیرن. ای ...

😁شکمو 

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

ولي يادش بخير😢😢😢 من دوس دارم يه روز فقط واسه يه روز برگردم اون زمان رو همون نيمكت بشينم 😢😢😢😢 ...

من دوست دارم برگردم باز بابابزرگمو ببینم 😢😞😣

من رفتم لا لا. فرا ساعت ۷ باید برم مدرسه بای بای جیش باحال بود

اره به خدا چشام داره در میاد صبح زود باید پاشم چطوری این سه تا رو بیدار کنم   

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹