2777
2789
عنوان

ناهارتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6091 بازدید | 135 پست

من هنوز صبحانه رو نصفه نیمه خوردم چون وقتی از خواب بیدار میشم اشتها ندارم ، شوهرم رفته مجلس ختم ، خودمم یه مجلس ختم دیگه نهار دعوت بودم ولی نرفتم بعد از ظهر میرم ، واسه خودم یه نیمرو درست میکنم با سبزی خوردن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدا چجوزی بوی ماهی رو از بین میبری ؟ من چند روز پیش درست کردم ۲ تا عود روشن کردم پنجره رو باز کردم ...

ببخشید مگه ماهیتون چیه انقد بوگندو

ما قزل میخوریم عصر یه نیمساعت پنجره وا باشه بعد انگار ن انگار 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بعدا چجوزی بوی ماهی رو از بین میبری ؟ من چند روز پیش درست کردم ۲ تا عود روشن کردم پنجره رو باز کردم ...

ماهی تازه بو آنچنانی نداره...

اگر سرخ میکنی همزمان با تکه های ماهی ، سیر و پیاز حلقه ای داخل روغن بزار...

ما توی فر میزاریم 

گلم دستور پخت این غذا رو با تمبر هندی میدی من دال عدس فقط به صورت سوپ خوردم

دال عدس هاتو بشور بذار بپزه دال عدس زود مپیزه حواست باشه درشم نذاری

۲ تا سیب زمینی بذار بپزه پوستشو بکن رنده کن یا لهش کن بذار کنار

تو ماهیتابع پیاز و سیر تفت بده زردچوبه بزن ی قاشق و نصفی رب گوجه هم بزن سیب زمینی ها رو قاطیش کن و نمک و فلفل و خوب هم بزن  و بریز تو دال عدس ها اخر سر هم تمبر هندی بر حسب اینکه ک چقد ترشی غذا رو دوست داری اضافع کن درشو ببند بذار جا بیفتع حواست باشه ته نگیره ببین یکم اب جوش هم میخواد ک قل قل کنه جا بیفتع