خسته شدم همش دعوا همش بحث همش گریه زاری همش بی تفاوتی....از دیشب که دعوامون بالا گرفت کلی حرف بارم کرد الآنم خوابیده ولی من به خدا قلبم مثل چی داره میزنه امروزم تعطیل بود کار نرفته اگه میرفت حالم بهتر میشد اصلا دیگه دوس ندارم خونه باشه همش دلم میخواد بره سرکار...اوایل چقدر دوس داشتم خونه باشه چقدر خوش میگذشت...دیشب از یه موضوع ناراحت شدم گفت چته گفتم ولش کن دعوا میشه حوصله ندارم هی گفت بگو خلاصه از اون اصرار از من انکار در آخر مجبور شدم بگم،موضوع این بود که این آقا صدسالم بگذره یه بار از من تعریف نمیکنه از زنیتم از هیچیم نمیگه،،،حالا اون خانمی که توی تکواندو مدال آورده میگه دمش گرم خیلی خوب بود و فلان و میخواست فیلم مبارزش رو ببینه که من واقعا ناراحت شدم گفتم با خودم آدم ناحسابی تو یه بار نشد توی این زندگی بیای بشینی محض رضای خدا شروع کنی از من تعریف کنی همیشه تا تونسته تحقیرم کرده توی دعوا تا تونسته بی احترامی کرده بعدشم هیچوقت جبران نکرد...
من نمیدونم علت ناراحتیم درست بود یا نه فقط اینو میدونم دلم خیلی پره اونقدر پره که دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه حتی عینک آفتابی خریدن سالگرد ازدواج حتی شام بیرون رفتن اصلا دلم صاف نیست باهاش،از درون داغونم،،،حس میکنم خیلی بهم ظلم کرده گرچه خودش فکر میکنه بهترین مرده...
تحمل زندگیم سخت شده به خدا نگران دخترمم فقط
برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘
حالا چه ربطی به اون بنده خدا تکواندوکاره داشت! اون یه حس غرور ملی هست که به همسرت دست داده. یعنی مبینا اگر میدونست بابت مدال گرفتنش زنای ایرانی تو خونه دعوا راه میندازن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط اینو بدون که هممممممه ی آدما به نوعی یه عیبی دارن و هیییییچ کس بی عیب نیست.
آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.