2777
2789

نذر کردم اگر خدا معجزشو بهم نشون داد بدون مشکل باردار بشم و دیگه سقط نکنم واسه چهل نفر از اقدامیای بارداری ایت الکرسی بخونم. خانومای عزیز لطفا اسم بگید...

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹

سلام لطفا برای بابام دعا کنید چشمش عمل کرده عفونت کرده بیناییش خیلی کم شده تروخدا خیلی براش دعا کنیدمعجزه بشه بیناییش برگرده التماس دعا

برای حاجت رواییم دعا کنید یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برامون پیش اومده نذر امام حسین کردم به حق این روزای عزیز اگه حاجتم برآورده بشه نذرمو ادا کنم تروخدا به حق ۱۴ معصوم نفری ۱۴ صلوات به نیت رفع مشکل من بخونید التماس دعا ازتون دارم 🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام لطفا برای بابام دعا کنید چشمش عمل کرده عفونت کرده بیناییش خیلی کم شده تروخدا خیلی براش دعا کنید ...

انشالله بحق امام حسین شفای عاجل بگیرن

نگران نباش دلک روشنه خوب خوب میشه

انشالله بحق امام حسین شفای عاجل بگیرننگران نباش دلک روشنه خوب خوب میشه

ممنون🌷🙏

انشالله شمام هر چی از خدا بخواید بهتون بده🌹

برای حاجت رواییم دعا کنید یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برامون پیش اومده نذر امام حسین کردم به حق این روزای عزیز اگه حاجتم برآورده بشه نذرمو ادا کنم تروخدا به حق ۱۴ معصوم نفری ۱۴ صلوات به نیت رفع مشکل من بخونید التماس دعا ازتون دارم 🙏🙏
سلام لطفا برای بابام دعا کنید چشمش عمل کرده عفونت کرده بیناییش خیلی کم شده تروخدا خیلی براش دعا کنید ...

واسه سلامتی پدرتون آیت الکرسی خوندم انشالله خیلی زود خوب خوب میشن

رقیه میخوام اقدام کنم لطفا دعام کن

رقیه عزیز براتون آیت الکرسی خوندم انشالله بحق رقیه امام حسین خیلی زود دامنتون سبز بشه

واسه سلامتی پدرتون آیت الکرسی خوندم انشالله خیلی زود خوب خوب میشن

ممنون بازم براش دعا کنید دوباره بردنش اتاق عمل🙏

ممنون بازم براش دعا کنید دوباره بردنش اتاق عمل🙏

عزیزم براش سوره حشر بخون 

منم 100 تا صلوات نذر سلامتیشون میکنم

الهی هیچ دختری ناراحتی پدرشون نبینه 

نگران نباش مطمئن باش خوب خوب میشه