2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمامشاوری؟میشه‌تاپیک‌قبلمو‌ببینی

آره قشنگم 

شما پارسال کنکور دادین و ی رشته ای هم قبول شدین یعنی ی بار از سهمیه تون استفاده کردین و طبق قانون پارسال ک شما دیگه سهمیه براتون تاثیر داده نمیشه 

من ب بچه هایی ک سهمیه دارن همیشه پیشنهاد میکنم ک اگه قرارع پشت کنکور بمونی ی کاری کن ک کارنامه نهایی مردود شی تا دوباره واسه سال دیگه سهمیه داشته باشی

آره قشنگم شما پارسال کنکور دادین و ی رشته ای هم قبول شدین یعنی ی بار از سهمیه تون استفاده کردین و طب ...

من‌نمیدونستم‌ 😭😭😭

الان‌ توکارنامم‌ زده ۵درصد ایثارگری 

یعنی فایده ای نداره؟

۲سال‌ پشت‌کنکور‌یعنی‌میمونم‌ وای‌نههه

بدرود ای اشتباه فرفری من 😭
من‌نمیدونستم‌ 😭😭😭الان‌ توکارنامم‌ زده ۵درصد ایثارگری یعنی فایده ای نداره؟۲سال‌ پشت‌کنکور‌یعنی‌میم ...

وقتی تو کارنامت زده یعنی تاثیر داره

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
من‌نمیدونستم‌ 😭😭😭الان‌ توکارنامم‌ زده ۵درصد ایثارگری یعنی فایده ای نداره؟۲سال‌ پشت‌کنکور‌یعنی‌میم ...

عزیرم میشه بپرسم شما برای انتخاب رشته پیش کدوم مشاور  گرفتید ؟!من هنوز نتونستم یه مشاور کاربلد پیدا کنم خیلی استرس دارم ممنون میشم اگه مشاور خوب و کاربلدی پیدا کردیده به منم معرفی کنید🥲🤍

امیدوارم خدا ازتون نگذرهنه فقط تو هرکی که سهمیه داره

بابامن‌‌ پاش‌ تیر خورده بابای توچی ؟ 

اعصاب‌خوردیاش‌که‌شیمیایی‌شده‌رو‌ توداری تحمل میکنی یا من 

که اینجوری میگی ؟

بدرود ای اشتباه فرفری من 😭