2777
2789
عنوان

سهمیه‌کنکور خیلی داغونم

236 بازدید | 17 پست

من‌ بابام‌جانبازه‌ پارسال‌ دولتی‌اوردم‌ ازسهمیه‌استفاده‌کردم‌ ولی‌ نرفتم‌به‌دلایلی 

امسال‌ فهمیدم‌ از سهمیه‌ جانبازی فقط یبار میشه استفاده کرد خیلی داغونم 

ولی تو کارنامم‌ نوشته‌ سهمیه ۵درصد ایثارگری یعنی چی خداااا

بدرود ای اشتباه فرفری من 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای کاش میرفتی یا حداقل دانشگاه ثبت نام میکردی بعد مرخصی میگرفتی یک ترم عزیزم

نشدواقعن‌ الان‌ دارم‌میسوزمم‌ 

یعنی‌هیچ‌سهمیه‌ای‌دیگه‌ندارم‌؟؟

وقتی سهمیه داری اگه بخوای دوباره استفاده کنی باید تو انتخاب رشته مردود بشی

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

نشدواقعن‌ الان‌ دارم‌میسوزمم‌ یعنی‌هیچ‌سهمیه‌ای‌دیگه‌ندارم‌؟؟

یا یک مشاور مشورت کن ولی ای کاش ثبت نام میکردی مرخصی میگرفتی خیای ها امسال این کار کردن حیف شد 

نشدواقعن‌ الان‌ دارم‌میسوزمم‌ یعنی‌هیچ‌سهمیه‌ای‌دیگه‌ندارم‌؟؟

اگه ایثارگری داری ۵ درصد میتونی استفاده کنی دلتو به سهمیه خوش نکن بشین درستو بخون عزیز مخصوصا این که نهایا الان مهم ترن جلوی سهمیه دارا رو میگیرن

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

اگه ایثارگری داری ۵ درصد میتونی استفاده کنی دلتو به سهمیه خوش نکن بشین درستو بخون عزیز مخصوصا این که ...

توکارنامه‌زده‌ ۵درصدایثارگری

اخه‌رشتمو‌دوست‌نداشتم

ببین الان کسانی که تو وزارت آموزش پرورش کار میکنند میگن کنکور آزمون سنجش ایران استاندارد نیست تراز و رتبه ها هم همینطور هرچی آوردی باید میرفتی هر سال دارن سخت تر میکنند من تصمیم دارم معماری ثبت نام کنم علاقه دارم دعا کن پذیرش بشم