2777
2789

به مبارکی و نیکی . در هر سه منزل و تمامی منازل آینده شادی و خوشی داشته باشند.

اما ... 

منسوب است به ملکه آنتوانت در جریان انقلاب فرانسه که در جواب " مردم نان ندارند بخورند " گفته است "خب کیک بخورند".

البته همچین جمله‌ای ایشون نگفتند ولی اینکه همچین جمله ای را به ایشون نسبت می‌دهند به علت ساده‌اندیشی و تا نوک دماغِ خود دیدن، بوده.

خانمی که تاپیک مدیریت درآمد، و با آن خرید منزل سوم زدند، که بسیار کار خوبی کردند در جهت افزایش روحیه و تشویق دیگران به تلاش، یک نکته‌ای را باید ذکر میکردند که ایشون کارمند بانک هستند. از همسرشون اطلاع نداریم ولی احتمالا ایشون هم شغل مشابهی دارند.

[میزان وامی که کارمندان بانک می‌توانند بگیرند با وامی که دیگر مردمان می‌گیرند یکسان نیست]

در یک کامنتی در جواب به کسی گفتند که "...حتما مقداری طلا هم داری..." خنده آمد خلق را!

البته اگر پول دارید آن را مدیریت کنید ولی اگر ندارید نگران نباشید. پله‌ی شروع آدم ها،  اندازه‌های گام ها و پشتوانه های بیرونی آنها مشابه نیست و هرجایی هستید دو روز عمر را خوش باشید حتی اگر مجبور شدید بجای نان کیک بخورید!

چون می‌گذرد غمی نیست.

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته بگم شدنیه ها

ولی الان نه

تا قبل از ۹۷ میشد

الانا دیگه نه

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

عشق سابق من تو 23 سالگی 3 تا خونه داره

از ۱۸ سالگی هم کار کردن رو شروع کرده باشه درامد هر ماهش ۵۰۰میلیون باشه میتونیم قبول کنیم تو ۵ سال ۳تا خونه با تلاش خودش خریده

همچنان امیدوار

وقتی تمام عمرتو صرف خرید خونه کنی و بعدا بذاری بری چه فایده!!!

آدم باید زندگی کنه نه اینکه هی وام بیشتر از حقوقش بگیره و هی خونه بخره

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

من آشنا دارم 

خودش و شوهرش کارمندبانکن

سه تا خونه و چند تا ماشین لوکس و باغ دارن

چون مرتب وام بالا میگیرن و بازپرداخت بلندمدت

فک کن ۵۰۰ بگیری بیست ساله

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

از ۱۸ سالگی هم کار کردن رو شروع کرده باشه درامد هر ماهش ۵۰۰میلیون باشه میتونیم قبول کنیم تو ۵ سال ۳ت ...

عزیزم اول اینکه وقتی 16 سالش بود می رفت کارگری کار می کرد تابستون بعد که درسش تمام شد می رفت بازم کارگری بعد رفت داخل سپاه ده خونه داشت ماشین داشت من هم فراموش کرد زن گرفت 

از نحوه نگارش شما حظ فراوان بردم و ممنون که اول صبحی خاطر ما را شاد نمودید. 

هرچند تاپیکی که به آن اشاره فرمودید را نخوانده ام اما از ظواهر امر اینطور برمیاید که خانمی ادعا کرده صرفا با تکیه بر زور و هوش خودش، سه خانه خریده که اگر هر یک در حومه شهرستان و تنها سه میلیارد ناقابل باشد و ایشان بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی شاغل شده و ازدواج کرده باشند؛  ماهانه حداقل ۲۵۰ میلیون تومان حقوق میگیرند که با عقل جور درنمیاید.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

خدا رو شکر خیلی آدمها رو دیدم که تو سن کم خونه زندگی های خوبی دارن 

ولی نه با حقوق کم و کارمندی با حقوق شغل آزاد راحت میشه هر دو سه سال یه زمین یا خونه نقلی خرید به شرط قناعت زیاد و همراهی زن و مرد و داشتن نهایت دو تا بچه که بزاری مدرسه دولتی و خرج آنچنانی هم نکنی و سفر نری 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂