2777
2789
عنوان

تموم بدنم درد میکنه بازم کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 47 پست

اسی نمیدونم چند سالته 

انتخابت اشتباه بوده 

ولی اینکه بمونی وکتک بخوری چون انتخاب خودم بوده چون پدر ومادرم ناراحت میشن اصلا درست نیست 

گاهی یه حرف پدرت ویه حمایت خانواده ات چنان تاثیر گذاره 

چرا قهر نمی کنی بری خونه پدزت و،وپدر ومادرت رو تو جریان بزار ،بزار پدرت براش شرط بزاره اگه انجام داد برگرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله درسته ولی من نمیتونم این شرایط برگردم پیش خونوادم هر چند ک بابا مامان من برام جونشونم میدن قبلش ...

خانم محترم خواهر من!

پاشو برگرد خونه پدرت و ازش شکایت کن

اگه تونستی مهریه ات رو از اون بگیر

بعد با اعصاب نسبتا راحت تر تو خونه پدرت یه آموزشی چیزی رو شروع کن و کم کم مستقل شو

با این روال که تو داری پیش میری یا نمیرسی یا خیلی دیر میرسی

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
دیگه بحث بحثه مرگ و زندگیهاین وضعیت خانم وضعیته مرگ تدریجیهفراموش کردن دیگه این وسط مسخره هست وگرنه ...

من خودم شرایطم مث همین خانومه دقیق اما چاقو.‌. نه .واقعا نمیفهمم چرا دارم باهاش زندگی میکنم اما میدونم طلاق رو میگیرم چون امیدی ندارم دیگ. شوهر من خاندانش همینجوره متاسفانه بعداز ازدواج فهمیدم 

بگو بیا پایین سرمون درد گرفت تحصیل کرده‌س ک تحصیل کرده‌س اه اهچرا نمیتونی برگردی پیش خانوادت؟

چون سر این با همه در افتادم تو روی همه وایسادم چقد بخاطرش بابا مامانمو اذیت کردم !روم نمیشه چی بگم بهشون اونایی ک آشنا بودن و‌خواستگارم بودن بخاطر این قبولشون نکردم بهم نمی‌خندن!فقط دعا کنین بتونم مستقل شم نمیتونم برگردم پیش خونوادم

چون سر این با همه در افتادم تو روی همه وایسادم چقد بخاطرش بابا مامانمو اذیت کردم !روم نمیشه چی بگم ب ...

عزیزم🥲

امیدوارم هر چه زودتر مستقل بشی از شر این حیوون راحت شی

آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!

خانم محترم خواهر من!پاشو برگرد خونه پدرت و ازش شکایت کناگه تونستی مهریه ات رو از اون بگیربعد با اعصا ...

من کار داشتم شاغل بودم تورلیدر بودم چقد فعال و پرشور بودم واقعا بابام اینا گناه دارن نمیتونم آیینه دق باشم جلو چشم مامانم دنبال اینم مستقل بشمو جدا شم ازش ولی انقد روانیه ک هر موقع اسم طلاق میارم تحدیدم می‌کنه هر چند دیگه برام مهم نیست و نمی‌ترسم از این تحدیدا

چون سر این با همه در افتادم تو روی همه وایسادم چقد بخاطرش بابا مامانمو اذیت کردم !روم نمیشه چی بگم ب ...

خاله ی منم کتک می‌خورد و نمیگفت چی شد آخرش؟ یروز خودکشی کرد و کمر هممون رو شکوند شکر خدا که زنده موند و دردش رو گفت ولی چرا باید عذاب میکشید؟ ارزشش رو نداشت وقتی میتونست برگرده خونه باباش ، پدر و مادر نیستی نمیدونی بچه هزار بار هم اشتباه کنه پدر مادر میبخشن ،چقدر پدر بزرگم زد تو سر خودش که چرا منو آدم ندونستی بهم بگی ،فک کردی بابات بعدا بفهمه خوشحال میشه؟ شاید الان یکم سرزنشت کنه ولی بازم باباته راضی به این حالت نیست

یعنی خونه ی بابات یه لقمه نون ماست پیدا نمایشه که خودتو ازین شکنجه جدا کنی؟ حالا برو خونه ی بابات تا ...

بالای من برام کم نداشته و نمیذاره ازش پنجاه هزار خواستم پونصد هزار زده حسابم بالای من مَرده برا خونوادش کم نمی‌ذاره روم نمیشه برگردم پیششون خیلی اذیتشون کردم

من خودم شرایطم مث همین خانومه دقیق اما چاقو.‌. نه .واقعا نمیفهمم چرا دارم باهاش زندگی میکنم اما میدو ...

من یه چیزی که با تمام وجودم درک کردم اینه که همیشه نباید آدم نفع کنه و سود ببره! گاهی جلوی ضرر رو هم بگیریم منفعته!

درسته طلاق هزارتا هزینه روحی و جسمی و مالی داره اما تو یه زندگی که دیگه امیدی بهش نیست باید هر چه زودتر طلاق اتفاق بیافته

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
بالای من برام کم نداشته و نمیذاره ازش پنجاه هزار خواستم پونصد هزار زده حسابم بالای من مَرده برا خونو ...

روت بشه دارم بهت میگم با نرفتنت اولین آسیب رو به پدرت می‌زنی میدونی اگه بعدا بفهمه چقدر غرورش خورد میشه که محرم ندونستیش؟مامان باباها میبخشن مطمئن باش خودتو بیهوده نابود نکن 

من کار داشتم شاغل بودم تورلیدر بودم چقد فعال و پرشور بودم واقعا بابام اینا گناه دارن نمیتونم آیینه د ...

چرا تهدیدش میکنی به طلاق

چرا جوابش رو میدی که تو رو بزنه

چرا حرفایی میزنی که تحریکش کنه

اصلا چه فایده ای برای تو داره این کارا

در سکوت و بی خبری کارات رو بکن مستقل شو پس انداز مخفی داشته باش وقتی عصبانیه پیش مباش برو تو اتاق 

باهاش از سر لجبازی جوابش رو نده