2777
2789

سلام شبتون بخیر

از دوستانی که زحمت میکشن وقت میذارن و جوابم رو میدن ممنونم بینهایت

بنده تصمیم به عمل بینی دارم ولی روی بینیم یه بخیه قدیمی از ۵ .۶ سالگیم هست که سه سانتی باشه احتمالا ایا با وجود این بخیه میتونم عمل زیبایی انجام بدم یا نمیشه؟؟

و اینکه شمایی که عمل کردین دکتر از کجا پیدا کردین تو اینستا بگردم ؟؟ چجوری راجبش تحقیق کنم ؟ ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارم بزارین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد بخیه بهتره با خود دکتر صحبت کنین و در مورد دکتر هم من دکتر خودمو بهتون معرفی میکنم که خیلی خیلی راضی ام البته اگه تبریز باشین شاید تهران هم عمل داشته باشن،دکتر مهدی عالی که اینستا هم بزنی پیجشو میاره برات

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
در مورد بخیه بهتره با خود دکتر صحبت کنین و در مورد دکتر هم من دکتر خودمو بهتون معرفی میکنم که خیلی خ ...

اسمشون مهدی عالی هست؟

ممنونم از راهنماییتون

میترسم کلی بگردم دکتر پیدا کنم جلو جلو ذوق کنم بعد برم بگه نمیشه عملش کرد 

اسمشون مهدی عالی هست؟ممنونم از راهنماییتونمیترسم کلی بگردم دکتر پیدا کنم جلو جلو ذوق کنم بعد برم بگه ...

آره عزیزم اسمشون مهدی عالی هست تو اینستا بزن پیجشو میاره بعد برو دایرکت شرایطتو بگو ازت عکس میخواد مشکلی نباشه وقت میده ولی انصافا کارش مثل اسمش عالیه قیمتشم باز عالیه

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
آره عزیزم اسمشون مهدی عالی هست تو اینستا بزن پیجشو میاره بعد برو دایرکت شرایطتو بگو ازت عکس میخواد م ...

جسارتا شما کی عمل کردین و هزینش چقدر شد؟

اطلاع دارین امسال هزینه ها از چند شروع میشه؟