2777
2789
عنوان

چهل شب نماز شب اسم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیچرکمممنون میشم دوستامم دعا کنی@zahraayat @وحشی_زیبا۲ @اعتصامی‍ @angel82 @سوییفت@آرزوهام3 ام۳

ممنون ازت🥲❤️

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
تیچرکمممنون میشم دوستامم دعا کنی@zahraayat @وحشی_زیبا۲ @اعتصامی‍ @angel82 @سوییفت@آرزوهام3 ام۳

مرسی عزیزممم خیلی خوشحالم کردی

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍

فاطمه

کار خوب با درآمد حلال

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨

خدا خیر دوعالمت بده

اسمم زهرا

برا رونق کار شوهرم دعا کن. برا سلامتی تو راهیم و عاقبت بخیری ۳تا بچه هام

براتون صلوات فرستادم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

مرسی عزیزممم خیلی خوشحالم کردی

ان شاءالله همیشه دلت خوش باشه 🌻🫂

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷